Antena 3 CNN Life Cum influențează data căsătoriei relația. Mihai Voropchievici: ”Are o importanță fantastică”

Cum influențează data căsătoriei relația. Mihai Voropchievici: ”Are o importanță fantastică”

Numerologul Mihai Voropchievici ne spune cum influențează data căsătoriei relația noastră. Data în care ne-am căsătorit religios are o încărcătură spirituală, dar luăm la bază data căsătoriei civile. Analizând datele partenerilor vedeți ce compatibilitate aveți și abia apoi stabiliți data căsătoriei.

Cum influențează data căsătoriei relația. Mihai Voropchievici: ”Are o importanță fantastică”
de Georgiana Adam    |    15 Noi 2020   •   14:08

Ziua, luna și anul au o importanță fantastică pentru că vine cu niște implicații. E vorba de destinul zilei căsătoriei. Această metodă este foarte ușoară să descoperi cum va fi căsnicia ta. Numerologul Mihai Voropchievici ne-a spus tot ce avem nevoie să știm, la ”Adevăruri ascunse”, sâmbătă la Antena 3.

2 februarie 1970 - Deci cifra 1

Individualism, unicat, egoism, mare atenție. Căsnicia se reduce la individualitate multă, fiecare va face ce vrea în căsnicie, fiecare va căuta să se impună, ca să iasă deasupra. Cifra ar trebui să vă aducă pe amândoi la unison, să fiți un tot unitar. Să fiți cu voința Domnului pentru că Dumnezeu e unu, unic. Aveți ceva Dumnezeiesc în căsnicie. Căsnicia bazată pe orgolii nu e căsnicie, e otravă.  

Cifra 2

Asociere, uniune, cifra perfectă pentru viața în doi, pentru parteneriate reușite și a relațiilor de iubire armonioase. Sunteți dependenți unul de celălalt. Nu concepeți să nu faceți totul împreună. 

Cifra 3

Au toate șa nsele de a forma familii fericite. Sunt guralivi și au tendința de a controla. Nu lăsați tot greul pe umerii celuilalt. Încercați să fiți ca cei de la numărul 2. Să vă împărțiți sarcinile, să comunicați mai mult. 

Cifra 4

Cifra echilibrului, stabilității, lucrurilor bine făcute, durabile. Partenerii sunt foarte apropiați și de părinți. Sunt 4 puncte cardinale. Vor găsi liniște, confort pentru că vor să împartă cheltuilelile. O paritate fantastică. Sunt extrem de serioși. 

Cifra 5

O cifră nebună. Pentru că aceste cupluri pe parcursul vieții au multă sare, piper, miere și pelin pentru că sunt cupluri năzdrăvane. Într-o căsnicie de genul sunt multe întâmplări vioaie, provocări. Cei care intră în aceste cupluri vin din libertate și tind să se comporte tot așa și în cuplu. 

Cifra 6

Nu vă lipsește dragostea, armonia, toate vin către voi la timpul potrivit. Sunt doi parteneri care își doresc mult și confortul material. Este cifra ideală pentru o căsătorie. Pentru ei familia este cel mai important lucru în viață.

Cifra 7

Simțiți că v-ați pripit. Cei care acționează din impuls. Este cuplul care nu acceptă trădări, minciuni. Orice trădare e descoperită foarte repede și e pusă pe tapet. Nu fiți ascunși sau infideli pentru că se descoperă și nu se trece cu vederea. 7 e unicat, inflexibil. 

Cifra 8

Aduce multă energie în cuplu. Depășește nesiguranța firească de la început de drum. Sunt cupluri care se tem că e o dragoste fulgerătoare și atât. Uniți-vă forțele! Soți pragmatici.

Cifra 9

Cea mai interesantă cifră. Închiderea unui ciclu. Trebuie să fii puternic și să te debarasezi de trecut. Dacă ai nimerit într-o astfel de zi, partenerii sunt prinși în trecut. Au niște nerealizări și nu trebuie să vină cu ele în noua relație. Să nu fie în concurență/dispută cu partenerul.

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici casatorie
Parteneri
Horoscop 31 martie 2023. Zodia care iese în evidenţă
x close