Antena 3 Life Dani Oțil, răspuns la criticile răutăcioase primite de logodnica lui: Am rezolvat! Nu a plăcut originala

Dani Oțil, răspuns la criticile răutăcioase primite de logodnica lui: Am rezolvat! Nu a plăcut originala

de Georgiana Adam    |    02 Ian 2021   •   22:10
Dani Oțil, răspuns la criticile răutăcioase primite de logodnica lui: Am rezolvat! Nu a plăcut originala
Sursa foto: Instagram

După ce Dani Oțil (40 de ani) și logodnica lui, Gabriela Prisăcariu (28 de ani) au publicat pe rețelele de socializare o fotografie din Maldive în care prezentatorul ținea mâna pe sânul iubitei, cei doi au primit un val de critici de la fanii care i-au acuzat că se expun prea mult. Ca răspuns, Dani Oțil a inversat rolurile și a revenit cu o nouă fotografie.

”De ce nu vă delectați voi în vacanță fără să «faceți prezența» zilnic de dragul publicității?”, ”Discreția e noul sexy. Doar o părere”, ”Bine că are partea de jos acoperită, altfel punea mâna și acolo”, au fost câteva dintre criticile fanilor de pe Instagram.

Răspunsul lui Dani nu s-a lăsat prea mult așteptat. Acesta a publicat o fotografie în care este îmbrăcat cu costumul de baie al logodnicei lui. Vedeta de la Antena 1 a refăcut imaginea, inversând rolurile, astfel încât Dani apărea în costumul roșu de baie, iar Gabriela îi atingea pieptul cu mâna stângă.

”La mulți ani, tuturor fanilor, cititorilor, haterilor, stalkerilor, voyeurilor”, a fost mesajul care însoțea noua fotografie.

La mulți ani, tuturor fanilor, cititorilor, haterilor, stalkerilor, voyeurilor!???

Posted by dani otil on Thursday, 31 December 2020

Apoi a revenit și cu un video amuzant în care arată cum s-au schimbat rolurile, în povestea costumului care a declanșsat întreaga isterie.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close