Antena 3 CNN Life  De ce trebuie să lași pisica să stea în patul tău. 10 lucruri uimitoare pe care nu le știai

 De ce trebuie să lași pisica să stea în patul tău. 10 lucruri uimitoare pe care nu le știai

 De ce trebuie să lași pisica să stea în patul tău. 10 lucruri uimitoare pe care nu le știai
20 Iun 2017   •   12:13

Dacă ai în casă o pisica, ești cu siguranță o persoană fericită, dar în același timp ești și mai sănătos decât cei care nu dețin o felină. Cercetările au demonstrat ce beneficii uriașe au pentru sănătatea noastră pisicile cu care conviețuim, la casă sau la bloc.

Se știe că în Egiptul Antic pisica era adorată. Mult timp, oamenii de știință au încercat să descopere motivele pentru care egiptenii glorificau pisicile. După mulți ani de cercetări, ei cred că este vorba despre abilitatea pisicii de autovindecare, o abilitate specifică tuturor felinelor.

Vă prezentăm 10 motive pentru care ar trebui să aveți o pisică:

1. Eviți bolile de inimă

Un studiu citat de medicalnewstoday.com arată că persoanele care au o pisică timp de cel puțin 10 ani sunt cu 30% mai puțin predispuse la moarte prematură cauzată de bolile de inimă decât persoanele care nu au pisică.

2. Ești mai inteligent

Un al studiu citat de The Telegraph a demonstrat ca persoanele care dețin o pisică sunt mai inteligente și mai educate decât cele care au câini.

3. Îți restabilești mai repede echilibrul emoțional

Dacă ai pierdut o persoană dragă, pisica te va ajuta să treci mai repede peste durerea pricinuită. Pisica te va ajuta să-ți găsești alinarea ținând-o în brațele tale. Continuarea AICI. 

×
Subiecte în articol: pisica pat familie lucruri
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close