Antena 3 CNN Life De fiecare data cand se aseaza langa sotul ei ii baga mana sub camasa. Nimeni nu intelegea de ce, dar cand au aflat, toti au inceput sa planga!

De fiecare data cand se aseaza langa sotul ei ii baga mana sub camasa. Nimeni nu intelegea de ce, dar cand au aflat, toti au inceput sa planga!

De fiecare data cand se aseaza langa sotul ei ii baga mana sub camasa. Nimeni nu intelegea de ce, dar cand au aflat, toti au inceput sa planga!
07 Feb 2017   •   13:18

O poza postata pe Facebook a reusit sa atraga emotia multor internauti.  Un barbat in varsta explica de ce sotiei sale ii place sa ii bage mana sub camasa de fiecare data cand se aseaza langa el.

"Suntem casatoriti de 50 de ani si totul a fost perfect pana acum. Recent, intr-o zi, am remarcat ceva ciudat. Mergeam spre casa, in masina. Ea era la volan. la un moment dat a spus ca nu acela este drumul corect, desi asa era. Am lasat-o sa schimbe traseul, pentru ca stiam ca in cele din urma tot pe drumul corect ajungem. Atunci am facut conexiunea. Tatal si bunicul ei au avut dementa, acelea erau primele simptome!".

Barbatul spune ca, de atunci, boala a inceput sa isi lase din ce in ce mai tare amprenta asupra sotiei sale, iar din aceasta cauza femeia incepe sa isi piarda memoria.

"Nu vad acest lucru ca pe un blestem, ci ca pe o onoare. Si-a servit familia toata viata, a fost o mama si o sotie dedicata. Acum este randul meu sa o servesc. Poate mental nu o mai am, am pierdut-o. Dar o am langa mine fizic. Inca o pot face sa zambeasca, inca ii pot face surprize. Inca putem sa stam in fiecare dimineata pe aceste scaune si sa ne strangem in brate. Ii place sa bage palma sub camasa mea, ca sa ma simta. O iubesc", marturiseste barbatul.

 

 

×
Subiecte în articol: barbat mana sot boala
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close