Antena 3 CNN Life Decorează-ți casa în culori primăvăratice și pune iarna pe fugă

Decorează-ți casa în culori primăvăratice și pune iarna pe fugă

Decorează-ți casa în culori primăvăratice și pune iarna pe fugă
25 Feb 2016   •   11:20

Doar cateva zile ne despart de prima zi a primaverii, insa asta nu inseamna ca iarna se va lasa plecata atat de usor. Din fericire, poti sa o pui pe fuga decorandu-ti casa in culori vesele si parfumate de primavara.

Cum se dezmorteste putin natura, cum ne loveste si pe noi harnicia si dorinta de schimbare. Aceasta este perioada in care pornesc reparatiile, lucrarile de renovare si santierele. Daca primavara a trezit si in tine dorinta de reamenajare a locuintei poti incerca niste schimbari cromatice, aducand in decorul casei tale macar cateva dintre frumoasele culori ale naturii. Hai sa vezi cum.

Inainte de a incepe treaba, uita-te in jurul tau si analizeaza-ti preferintele cromatice: ce culori predomina in casa ta, de care dintre ele te-ai plictisit si ce culori ti-ar placea sa folosesti in noul decor. Primavara este prilejul ideal sa-i imprimi locuintei tale un aer proaspat; nu trebuie decat sa iesi afara, sa privesti in jur si sa cauti inspiratia in natura: florile timpurii, iarba cruda, cerul senin, pamantul reavan etc.

Notele primavaratice pot fi mai intense sau mai pastelate, in functie de preferintele fiecaruia dintre noi. Spre deosebire de cele mai vii si mai aprinse, nuantele pastelate pot fi folosite si pe o scara mai larga. Iata, de pilda, un verde ou de rata va arata foarte bine pe peretii oricarei camere din casa, constituind un fundal minunat pentru diverse piese de mobilier in tonuri de...

Citeste mai mult la Casadex.ro.

×
Subiecte în articol: decoratiuni
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close