Antena 3 CNN Life Detalii spectaculoase despre revenirea lui Cotabiţă. "Am fost în lumea de dincolo şi drumul înapoi a fost unul greu"

Detalii spectaculoase despre revenirea lui Cotabiţă. "Am fost în lumea de dincolo şi drumul înapoi a fost unul greu"

Detalii spectaculoase despre revenirea lui Cotabiţă. "Am fost în lumea de dincolo şi drumul înapoi a fost unul greu"
de S.T.    |    25 Iul 2015   •   20:46

Minune de la Dumnezeu, noroc, destin... sunt cuvinte ce pot descrie, fără a greşi, ce s-a întâmplat cu Gabriel Cotabiţă.

Au fost momente când poate nimeni nu-i mai dădea nicio şansă. Mai bine de 3 săptămâni a fost în comă.

Revenirea sa a fost una spectaculoasă.

8 mai 2015. Cântăreţul Gabriel Cotabiţă este transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca, după ce a fost găsit inconştient într-un hotel din Capitală. Angajaţii hotelului au sunat la 112, anunţând că artistului i s-a făcut rău. Peste câteva ore, Spitalul Floreasca anunţa că starea artistului este una critică şi că este inconştient.

Pe 9 mai, reprezentanţii spitalului anunţă că artistul este ţinut în viaţă de aparate, pentru că nu poate să respire singur şi că este în continuare în stare de inconştienţă, fiind în comă indusă medicamentos. Medicii mai anunţă că probabil cauza stopului cardio-respirator este o tulburare severă de ritm cardiac

12 MAI 2015

Medicii vin cu noi date despre starea de sănătate a artistului şi spun că au descoperit în urma unui RMN cerebral zone cu leziuni grave.

19 MAI 2015

Gabriel Cotabiţă a fost supus traheostomiei, intervenţie necesară pentru a-i proteja şi coardele vocale.

Fiicele lui Gabriel Cotabiţă au sperat până în ultimul moment, iar minunea s-a întâmplat.

4 IUNIE 2015

Medicii anunţă că Gabriel Cotabiţă este conştient. Starea de sănătatea a cântăreţului s-a ameliorat semnificativ faţă de cele 3 săptămâni în care a stat în comă. "Tata demonstrează în fiecare zi cât de puternic şi ambiţios este şi reuşeşte să uimească atât echipa medicală cât şi pe noi cu progresele pe care le face", a scris atunci Aela Cotabiţă pe Facebook.

14 IULIE 2015


A urmat perioada de recuperare, iar la o lună şi ceva după ce a ieşit din comă, Cotabiţă se putea plimba prin curtea spitalului. Pe 16 iulie 2015, artistul a fost externat din spital.

"Am fost în lumea de dincolo şi drumul înapoi a fost unul greu. În timp ce mă aflam în comă, mi-am revăzut întreaga viaţă, de când eram copil, amintirile din tinereţe, apoi începuturile carierei, momentele triste, dar şi cele frumoase prin care am trecut. L-am văzut şi pe tata, care a murit în urmă cu mulţi ani", le-ar fi mărturisit Cotabiţă apropiaţilor.

×
Subiecte în articol: Gabriel Cotabita coma spitalul Floreasca
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close