Antena 3 CNN Life Diana Șoșoacă, live pe Facebook cu o ursoaică și doi pui, pe Transfăgărășan: "Poate ar fi nevoie de ei prin Parlament și Guvern"

Diana Șoșoacă, live pe Facebook cu o ursoaică și doi pui, pe Transfăgărășan: "Poate ar fi nevoie de ei prin Parlament și Guvern"

Senatoarea Diana Șoșoacă a postat pe pagina sa de Facebook o filmare pe Transfăgărășan, acolo unde a întâlnit o ursoaică cu doi pui.

Diana Șoșoacă, live pe Facebook cu o ursoaică și doi pui, pe Transfăgărășan: "Poate ar fi nevoie de ei prin Parlament și Guvern"
Sursa foto: Facebook/ Diana Sosoaca
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Aug 2021   •   19:59

„Problema este că nu-i hrănește absolut nimeni. Ursoaica își apără puii. Nu vă dați jos din mașină. Sunt periculoși chiar dacă sunt mici”, explică fosta senatoare AUR.

„Problema este că ar trebui hrăniți. S-a găsit aici un urs mort de foame, iar un alt pui cu capul crăpat de un topor”, a susținut aceasta.

În momentul în care doi localnici sosesc să alunge urșii cu petarde, senatoarea le reproșează că îi sperie, în loc să-i hrănească.

„Ce căutați să nu aveți grijă de acești urși. Unde este ca pe vremea lui Ceaușeșcu, când se dădea mâncare?”, le reproșează aceasta.

„Pe vremea lui Ceaușeșcu se împușcau urșii doamnă”, îi spun aceștia.

„Și animalele au drepturi, vreau să știu de ce nu sunt ținute în siguranță ca pe vremea lui Ceaușescu?”, le spune Șoșoacă după ce aceștia se plâng de urșii care vin în sate.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close