Antena 3 CNN Life Directorul a certat o elevă pentru că nu poartă sutien la școală. Reacția fetei este incrediblă

Directorul a certat o elevă pentru că nu poartă sutien la școală. Reacția fetei este incrediblă

Directorul a certat o elevă pentru că nu poartă sutien la școală. Reacția fetei este incrediblă
06 Iul 2016   •   13:14

Kaitlyn, o elevă de liceu din Statele Unite ale Americii într-o zi a fost chemată în biroul directorului adjunct, după ce unul dintre profesorii ei s-a plâns că aceasta nu poartă sutien la ore.

Elevei i s-a atras atenția că profesorul în cauză a reclamat faptul că nu se simte în largul lui atunci când ea vine la școală fără sutien și că, practic, prin bluză i se pot distinge sfârcurile, scrie click.ro.

Atunci eleva a decis să posteze pe Facebook imediat după ce a plecat din biroul directorului adjunct, o fotografie în care purta exact bluza pentru care i s-a atras atenția că nu este tocmai decentă.

”Atunci când am plecat din biroul lui am decis să postez pe Facebook o fotografie în care să se vadă exact bluza pe care o purtam când am fost certată. Nu am purtat nimic care să încalce codul vestimentar”, a scris fata pe Facebook.

La rândul său, directorul școlii, Steve Thennis, a explicat că niciunul dintre cadrele didactice nu are de gând să controleze elevii pentru a vedea ce poartă sau nu poartă pe sub haine. ”Dar, dacă ni se pare că vestimentația lor nu este potrivită, indiferent că este vorba de fată sau de băiat, le vom spune să se acopere”, a declarat Thennis.

Reacția fetei a stârnit un val de simpatie în rândul colegelor ei. În zilele următoare, la școala unde învață Kaitlyn, alte 300 de fete i-au urmat exemplul și au mers la cursuri fără sutien pe sub bluze.

 

×
Subiecte în articol: eleva liceu sutien
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close