Antena 3 CNN Life Doctorii i-au spus să aleagă care dintre cei 3 bebeluși va trăi. Decizia ei a șocat o lume întreagă!  

Doctorii i-au spus să aleagă care dintre cei 3 bebeluși va trăi. Decizia ei a șocat o lume întreagă!  

Doctorii i-au spus să aleagă care dintre cei 3 bebeluși va trăi. Decizia ei a șocat o lume întreagă!  
31 Ian 2017   •   11:21

Chloe si lui Rohan Dunstan formeaza o familie fericita. Cei doi aveau 3 copii minunati si au primit surprinsi vestea ca femeia este din nou insarcinata. Tanara a mers le medic pentru un control, iar doctorul i-a dat o veste care a socat-o. Ecografia ii arata ca urma sa aduca pe lume inca trei bebelusi. 

In saptamana 28 de sarcina, Chloe a mers la un nou control si din nefericire, medicii i-au dat o veste groaznica. Unul dintre copiii din pantece, mai exact fetita, era slab dezvoltata si toate semnele indicau ca nu va supravietui. Astfel, Chloe s-a vazut pusa in situatia in care trebuia sa aleaga care dintre cei trei copii va supravietui: fetita sau cei doi baietei.

"Nici nu ma mai puteam concentra... Auzeam ce spune doctorul, dar cuvintele pur si simplu nu pareau sa se lege... stiam doar ca TOtI copiii mei trebuie sa traiasca... Am cantarit bine ambele variante, dar pur si simplu nu puteam sa renunt la fetita mea... stiam ca e puternica, stiam ca e o luptatoare, doar rezistase 28 de saptamani in pantec fara sa beneficieze de nutrientii necesari supravietuirii, ca fratii sai...", a marturisit Chloe, pentru presa locala.

Cand a venit ziua cea mare, dupa cateva ore de travaliu, fata a nascut doi baieti minunati. Ultima a venit pe lume micuta Pearl.

"Nu am cuvinte sa descriu bucuria pe care o traiesc! Sunt extrem de fericita, am sase copii minunati, cinci baieti si o fetita, Pearl", a spus mamica.

×
Subiecte în articol: gravida insarcinata poveste lume
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close