Antena 3 CNN Life După ce tatăl copilului ei a murit brusc, femeia a făcut o descoperire șocantă: dacă bărbatul rămânea în viață, ar fi fost în mare pericol! A aflat totul de pe Facebook    

După ce tatăl copilului ei a murit brusc, femeia a făcut o descoperire șocantă: dacă bărbatul rămânea în viață, ar fi fost în mare pericol! A aflat totul de pe Facebook    

După ce tatăl copilului ei a murit brusc, femeia a făcut o descoperire șocantă: dacă bărbatul rămânea în viață, ar fi fost în mare pericol! A aflat totul de pe Facebook    
06 Iun 2018   •   12:57

Jessica Boynton, în vârstă de 34 ani, părea să își reîntregească viață. După un divorț și o luptă pentru custodia fiicei sale de trei ani, aceasta a cunoscut pe Internet un bărbat, Paul, care părea să o satisfacă din toate punctele de vedere. Chiar dacă locuiau în orașe diferite și munca lui de inginer constructor îi ocupa o mare parte din timp, cei doi se înțelegeau de minune și după numai 7 luni, era convinsă să își ducă prietenul la casa părintească și să facă următorul pas în relație. Fetița femeii începuse să îi spună „tati” bărbatului, iar cei doi așteptau un copil. Viața părea aranjată însă, într-un singur moment, s-a schimbat complet. 

De Ziua Recunoștinței, când bărbatul trebuia să cunoască părinții femeii, el i-a trimis un mesaj acesteia spunându-i că este prins la muncă. Ea s-a enervat și i-a răspuns că nu acceptă un astfel de comportament, mai ales când vine vorba de familia ei. Cu toate aceastea, după o săptămâna, Paul i-a apărut la ușă, încercând să îi recâștige dragostea. După acea zi însă el a încetat să răspundă la mesaje, apeluri, e-mailuri și solicitări ale avocatului angajat de femeie care dorea să stabilească situația legată de copilul pe care cei doi îl așteptau împreună.  

La scurt timp, Jessica a primit o veste teribilă: Paul murise în urma unui accident rutier, în care mașina lui s-a rostogolit de pe autostradă. Jessica, încă în stare de șoc a primit un mesaj pe Facebook: "Când l-ai cunoscut pe Paul?", de la o femeie care susținea că a fost prietena lui. Jessica a răspuns că ea a fost de fapt iubita lui. Pe măsură ce durerea ei se transformă în ură, Jessica a început să caute activitatea online a bărbatului ajungând să descopere mai multe femei care erau puternic afectate de decesul bărbatului. În decurs de o lună, Jessica a descoperit incă cinci iubite, dintre care majoritatea credeau că se întâlneau cu Paul exclusiv în momentul morții sale. 

Au existat cel puțin două inele de logodnă, promisiuni de case construite la comandă și mai multe angajamente de căsătorie în aceeași capela în aer liber din Carolina de Sud. Jessica a fost deosebit de devastată când a aflat că Paul a petrecut Ziua Recunoștinței într-un alt stat, cu o altă iubită și că în ziua respectivă a cerut-o în căsătorie de față cu familia lui.  

Jessica nu avea nicio idee că relația ei cu Paul a urmat un model, unul foarte familiar pentru experții care studiază psihoza: psihopat. În timp ce termenul este adesea asociat ucigașilor în serie și răufăcătorilor din filmele de groază, termenul de psihopat (sau sociopat, pe care unii experți îl folosesc interschimbabil) poate descrie și alte personalităti nefaste. "Poți să fii psihopat fără să comiți crime", spune dr. Hedwig Eisenbarth, profesor asociat de psihologie la Universitatea din Southampton. "Există tot felul de comportamente rele, dar nu ilegale", a continuat acesta. 

Cei mai mulți psihopați mint cu usurință, acționează imprudent și sunt lipsiți de empatie. "Ei sunt încântați de manipularea altora și pot folosi oameni diferiți pentru a-și îndeplini nevoi diferite, fie de natură sexuale, financiare, sau de alt gen", a declarat  Anne Brown, consilier profesionist licențiat în Scottsdale, Arizona. Jessica s-a întrebat multă vreme dacă Paul a iubit-o cu adevărat însă experții menționează că în cazul pssihopatiilor, aceștia nu sunt capabili de iubire sau sentimente față de alte persoane în afară de sine. Ulterior, Jessica a aflat că Paul a fost implicat în accidentul rutier din cauza faptului că vorbea la telefon cu una dintre iubite, în timp ce era pe drum spre alta. Femeia a născut copilul pe care îl aștepta cu bărbatul care i-a frânt inima iar acum are un nou prieten, cu care însă nu se grăbește absolut deloc. 

Jessica, care are acum 35 de ani, își impărtășeste experiența în speranța de a-i avertiza pe alții despre bărbați periculoși ca Paul. "Am invățat că e bine să îți pui întrebări legate de lucrurile care nu par normale și chiar dacă este greu să te desprinzi de cineva, trebuie să faci asta pentru binele tău." a mărturisit Jessica. 

Sursă: Women's Health 
  

×
Subiecte în articol: relatii
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close