Antena 3 CNN Life E infiorator cum a ajuns sa arate femeia asta dupa 150 de interventii la buze si pometi! Pare incredibil, dar nu vrea sa se opreasca! 

E infiorator cum a ajuns sa arate femeia asta dupa 150 de interventii la buze si pometi! Pare incredibil, dar nu vrea sa se opreasca! 

E infiorator cum a ajuns sa arate femeia asta dupa 150 de interventii la buze si pometi! Pare incredibil, dar nu vrea sa se opreasca! 
21 Oct 2016   •   11:10

Fulvia Pellegrino a avut tulburari de personalitate inca de cand era mica. Totul a culminat cu momentul in care si-a dat seama ca vrea sa fie barbat. Cu toate ca isi dorea extrem de mult acest lucru, i-a fost frica sa se exteriorizeze, mai ales din cauza faptului ca tatal ei, preot, nu ar fi acceptat niciodata acest lucru.

Acesta a fost si motivul pentru care a inceput o serie de operatii estetice care nu se mai termina de atunci. "Daca tot o sa raman femeie, macar sa arat perfect", si-a spus ea.

Fulvia a cheltuit pana acum peste 76.000 de euro pe interventii chirurgicale: Doua implanturi de sani, doua liposuctii, o rinoplastie si, atentie, peste 150 de modificari la pometi si buze.

Astfel, ea a ajuns sa arate sinistru, insa nu isi da seama de acest lucru si spune ca nu se va opri pana cand nu va ajunge la perfectiunea la care viseaza.

×
Subiecte în articol: operatii femeie interventii buze
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close