Antena 3 CNN Life E OFICIAL: Preşedintele Francois Hollande S-A DESPĂRŢIT de Valerie Trierweiler

E OFICIAL: Preşedintele Francois Hollande S-A DESPĂRŢIT de Valerie Trierweiler

E OFICIAL: Preşedintele Francois Hollande S-A DESPĂRŢIT de Valerie Trierweiler
Sursa foto: Foto: Agerpres/Xinhua
25 Ian 2014   •   20:21
UPDATE 20:20 - Preşedintele francez Francois Hollande a anunţat sâmbătă, pentru AFP, încetarea relaţiei cu Valérie Trierweiler, după două săptămâni de la dezvăluirea relaţiei sale amoroase cu actriţa Julie Gayet.
Precizând că vorbeşte în nume personal şi nu ca şef de stat, fiind vorba despre "viaţa (sa) privată", François Hollande a declarat "anunţ că am încheiat viaţa comună pe care o împărtăşeam cu Valérie Trierweiler".

-------------------

O clarificare a situaţiei cuplului format de François Hollande şi Valérie Trierweiler ar urma să aibă loc sâmbătă, scriu mai multe publicaţii, în timp ce Palatul Elysée şi anturajul Primei Doamne păstrau tăcerea, relatează AFP, conform Mediafax.
Potrivit BFMTV, leparisien.fr şi le jdd.fr, explicaţia promisă de către preşedintele francez după dezvăluirea relaţiei sale amoroase cu acriţa Julie Gayet este aşteptată dintr-un moment în altul. 
Potrivit site-urilor celor două publicaţii, cuplul prezidenţial se pregăteşte să anunţe că s-a despărţit, însă BFMTV este mai prudent.
Contactate de AFP, Palatul Elysée şi anturajul lui Valérie Trierweiler nu au dorit să confirme sau să infirme informaţia.
Valérie Trierweiler, care se odihneşte de peste o săptămână la reşedinţa prezidenţială de la  Lanterne, lângă Versailles, a prevăzut să efectueze duminică o vizită la Mumbai, în scop umanitar.
François Hollande a promis explicaţii cu privire la situaţia cuplului în cursul ultimei sale conferinţe de presă importante, pe 14 ianuarie.
 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close