Antena 3 CNN Life Ela Crăciun a marcat campania #Mostenirea în cadrul unui eveniment special

Ela Crăciun a marcat campania #Mostenirea în cadrul unui eveniment special

Ela Crăciun a marcat campania #Mostenirea în cadrul unui eveniment special
16 Iun 2015   •   10:36

În luna dedicată copiilor, Ela Crăciun îi sărbătoreşte pe blogul ei, www.elacraciun.ro, pe cei mici şi plini de energie, lansând chiar cu această ocazie campania #Mostenirea.

Pentru a marca această frumoasă campanie pe care a iniţiat-o, Ela a organizat un eveniment inedit şi plin de fapte bune, care s-a desfăşurat în primul magazin caritabil din Bucureşti, Merci Charity Boutique. Cei invitaţi să participe la eveniment au fost rugaţi să vină cu copiii, dar şi să doneze haine, obiecte, cărţi şi jucării, care vor face fericiţi alţi copii.

Aşadar, printre cei prezenţi la eveniment s-au numărat cântăreaţa Giulia Anghelescu, care a venit însoţită de fiica ei, Antonia, prezentatoarea tv Gianina Varga, împreună cu fiul ei, Patrick, Claudia Pavel si fiul ei Noah, cât şi apropiaţi ai Elei care au ţinut neapărat să se alăture demersului ei.

Gazdele evenimentului, Ela Crăciun şi cei doi copii ai ei, Alesia şi Alex au întâmpinat voioşi musafirii, s-au fotografiat împreună cu ei fluturând tricoul cu mesajul „Azi sunt un om mai bun“ şi au povestit despre partea amuzantă a campaniei #Mostenirea. Astfel, pentru creşterea conştientizării campaniei #Mostenirea, timp de o săptămână, pe blogul Elei, cât şi pe pagina sa de Facebook, câte un copil a dat viaţă unei personalităţi reprezentative a patrimoniului român şi universal. Alex Crăciun are nouă ani şi este băieţelul care a dat startul transformărilor inedite, întruchipându-l excelent pe sculptorul Constantin Brâncuşi.

Prin campania #Mostenirea, Ela îşi doreşte să reamintească tuturor – fie că e vorba de copii sau de părinţii acestora - că societatea viitorului trebuie construită în baza unor valori care merită respectate şi duse mai departe tocmai de cei care astazi de-abia fac primii paşi sau care au emoţii cu gândul la prima zi de şcoală. Astfel, Ela îşi doreşte ca fiecare dintre noi să devină, puţin câte puţin, mai responsabil şi mai conştient de cum ne educăm copiii.

 
#moștenireaÎncepeAzi #moștenirea #legenda #zborulȘi între noi fie vorba, o sesiune pe cinste de distracție, #râsete și...

Posted by Ela Craciun on Monday, June 1, 2015

În acest demers, Ela Crăciun a primit câteva ajutoare de nădejde de la persoane speciale, care au fost invitate să se implice în acest proiect: astfel, Monica Zăinescu a fost responsabilă cu transformările propriu-zise ale copiilor, Marius Turlea a trecut întregul scenariu prin obiectivul aparatelor lui de fotografiat profesioniste, iar Ana Morodan s-a distrat alegând ţinutele şi stilizându-i pe micii protagonişti.

#Mostenirea celor mari este în mâinile celor mici.

×
Subiecte în articol: ela craciun
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close