Antena 3 CNN Life Este bine să cumperi o locuință care a fost executată silit de către bancă? Ce spune numerologul Mihai Voropchievici

Este bine să cumperi o locuință care a fost executată silit de către bancă? Ce spune numerologul Mihai Voropchievici

Este bine să cumperi o locuință care a fost executată silit de către bancă? Ce spune numerologul Mihai Voropchievici
Sursa foto: sursa foto: captura Antena 3
08 Iun 2017   •   12:15

Cu numai câtiva ani în urmă, în plină dezvoltare a pieței imobiliare, băncile acordau credite ipotecare pentru achiziționarea unei locuințe pe bandă rulandă. Oamenii s-au împrumutat pe 25 chiar 30 de ani, contractând de la bănci sume mari, la dobânzi ridicate.

Achitarea ratelor la bancă s-a transformat în ani de sacrificiu, ore de muncă în plus, timp liber tot mai puțin, scăderea calității vieții sociale și familiale.

Sunt multe criterii obligatorii de care trebuie ținut cont pentru a evita un colaps financiar, iată însă câteva secrete numerologice dezvăluite de Mihai Voropchievici:

"În achiziționarea unei locuințe, cel care nu are în nume și prenume literele G, P, Y...să nu se hazardeze la a face credit, deoarece sunt neprevăzători, se iau după aparențe și intră în necazuri financiare cu băncile.

Un alt indiciu de care trebuie ținut cont sunt literele H, Q, Z...cele care fac omul să nu aibă o constanță financiară în viață, nu știu să-și administreze banii, sunt cheltuitori."

Continuarea, pe voceavalcii.ro.

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close