Antena 3 CNN Life Ești pregătit de vacanță? Iată cum să faci bagajul inteligent

Ești pregătit de vacanță? Iată cum să faci bagajul inteligent

Ești pregătit de vacanță? Iată cum să faci bagajul inteligent
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
26 Iun 2018   •   10:22

Sezonul concediilor este aici si ca majoritatea persoanelor, probabil ca si tu ti-ai planificat vacanta intr-un loc cu soare, departe de agitatia urbana. Totul este pregatit, bilete de avion, cazarea la hotel, obiectivele turistice, insa mai ai un singur lucru de facut: bagajul.

Daca in privinta hainelor, te poti decide destul de repede ce sa iei cu tine, in ceea ce priveste rutina de beauty, lucrurile se complica. 

Iata care sunt produsele care nu ar trebui sa iti lipseasca in vacanta pentru un concediu fara griji.

Crema cu protectie solara

Este cu adevarat necesar ca pe timpul verii, si nu numai, crema cu protectie solara sa devina produsul tau preferat. Pe langa faptul ca te va proteja de razele nocive ale soarelui, va preveni si imbatranirea prematura a pielii.

Uleiul protector pentru par

Pe timpul verii, procesul de deteriorare a parului devine mult mai accelerat din cauza factorilor externi, cum ar fi: temperaturile foarte ridicate, razele UV sau praful. 

Serul hidratant pentru fata

In loc de cremele de fata poti alege un ser atunci cand pleci intr-o vacanta, deoarece serul hidrateaza in profunzime tenul si acest lucru este important mai ales daca vei calatori cu avionul. 

Sursa: doctorulzilei.ro.

×
Subiecte în articol: bagaj vacanţă sezon concedii
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close