Antena 3 CNN Life Ce să facă femeile pentru a se mărita. Lidia Fecioru, sfat ca să se îndeplinească dorința

Ce să facă femeile pentru a se mărita. Lidia Fecioru, sfat ca să se îndeplinească dorința

Lidia Fecioru ne învață ce trebuie să facem pentru a ne îndeplini dorințele, inclusiv pentru femeile care vor să se căsătorească și nu au reușit încă.

Ce să facă femeile pentru a se mărita. Lidia Fecioru, sfat ca să se îndeplinească dorința
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Feb 2022   •   13:11

”Se ia o cănuță de lut și se pune un bănuț în ea. Să fie o monedă.  Atunci când spui dorința, să ții în mână acea monedă. Lăsăm cana 24 de ore pe pervazul geamului. O lăsăm acolo, cât să prindă un asfințit și un răsărit.

După care o acoperim cu o cârpă curată albă și o ascundem undeva. Din când în când, să ne gândim la dorința noastră. Pentru căsătorie se pune un inel în interior. Putem pune orice inel. Lăsăm cana acolo, până când aceasta se îndeplinește” a spus Lidia Fecioru la Antena 3. 

Unde trebuie să țină mantrele fetele care vor să se mărite

”E bine să ne scriem acea mantră pe o bucățică de hârtie și să ne-o punem chiar sub pernă sau la oglindă. De fiecare dată când ne uităm în oglinda aia să scrie acolo: sunt cel mai bun sau sunt cel mai sănătos sau un alt mesaj pe care îl vrem noi.

Pe această foaie trebuie să scriem această mantră ca un mesaj și o putem pune sub pernă.

Vă aduceți aminte când v-am povestit că o prietenă de-a mea și-a făcut descrierea unui bărbat cu care voia să se mărite pe o foaie cu lux de amănunte și mi-a zis că atunci când s-a întâlnit cu soțul ei nu-i venea să creadă că era exact ce scrisese ea pe foaie?”, a declarat Lidia Fecioru, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close