Antena 3 CNN Life Face ce face şi iese în evidenţă! Elena Udrea, apariții de infarct cu câteva zile înainte de verdictul în dosarul Gala Bute

Face ce face şi iese în evidenţă! Elena Udrea, apariții de infarct cu câteva zile înainte de verdictul în dosarul Gala Bute

Face ce face şi iese în evidenţă! Elena Udrea, apariții de infarct cu câteva zile înainte de verdictul în dosarul Gala Bute
24 Mar 2017   •   19:12

Dana Grecu a difuzat, în ediția de vineri a emisiunii ”La ordinea zilei”, de la Antena 3, imagini cu fosta blondă de la Cotroceni, Elena Udrea, și actualul ei iubit Adrian Alexandrov.

Cei doi par să nu fie preocupați de noul verdict în dosarul Gala Bute, așteptat la 28 martie, și se bucură de o seară petrecută împreună la film.

Îmbrăcată foarte sexy, Elena Udrea s-a lăsat pipăită de iubitul ei în public, chiar dacă știa că este filmată de paparazzi.

De asemenea, Udrea a cptat toate privirile și la petrecerea organizată de ziua mamei sale, unde a venit îmbrăcată cu o rochiță minusculă şi cu pantofi cu toc înalt şi subţire. 

Elena Udrea şi-a invitat rudele, colegii şi prietenii să o sărbătorească pe mama ei, Maria. Invitatul special a fost nimeni altul decât fostul preşedinte al României, Traian Băsescu. 

×
Subiecte în articol: La Ordinea Zilei Elena Udrea
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close