Antena 3 CNN Life Un salon trebuie să plătească daune de peste 270.000 de dolari unei femei pe care a tuns-o greşit, în India

Un salon trebuie să plătească daune de peste 270.000 de dolari unei femei pe care a tuns-o greşit, în India

Un salon de înfrumuseţare din India este în situaţia de a plăti aproape 300.000 de dolari unei femei, pentru că i-a făcut o tunsoare greşită.

Un salon trebuie să plătească daune de peste 270.000 de dolari unei femei pe care a tuns-o greşit, în India
Sursa foto: pixabay.com
de Georgiana Adam    |    24 Sep 2021   •   13:45

Este vorba despre un top model care avea contracte cu firme de produse pentru îngrijirea părului, tocmai datorită podoabei sale capilare, potrivit bbc.com.

Salonul la care a mers tânăra nu i-a respectat însă cerinţele, iar femeia s-a trezit cu părul tăiat mai scurt decât ceruse. 

Consecinţa nu are impact asupra aspectului tinerei, cât este vorba de o pierdere mare, având în vedere contractele pe care aceasta le are.

Potrivit Autorității pentru protecția consumatorului, tânăra "şi-a pierdut contractele și a suferit o pierdere uriașă care i-a schimbat complet stilul de viață și i-a spulberat visul de a deveni un model de top".

În acest caz, instanţa indiană a decis că salonul trebuie să-i plătească tinerei daune în valoare de 20 de milioane de rupii, adică 271.000 de dolari. În plus, este vorba despre un lanţ cunoscut de saloane din Delhi.

Stilistul i-a tăiat tinerei o mare parte din păr, "lăsându-i la spate doar 10 cm din lungime, până la umăr", se arată în documentele instanței.

Compania poate face apel în acest caz, însă nu a avut nicio reacţie în acest sens.

Totodată, autorităţile mai spun că tânăra a suferit o criză psihică şi şi-a pierdut şi locul de muncă, în anul 2018, atunci când a avut loc acest caz.

„A suferit o criză psihică severă și traume din cauza neglijenței în ceea ce privește tăierea părului. În cele din urmă, și-a pierdut și locul de muncă", spun autoritățile.
 

×
Subiecte în articol: India tunsoare
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close