Antena 3 CNN Life Fiul actriței Valeria Ogășanu a dezvăluit ce i-a cerut mama sa înainte să moară: "A fost dorința ei și i-o respectăm"

Fiul actriței Valeria Ogășanu a dezvăluit ce i-a cerut mama sa înainte să moară: "A fost dorința ei și i-o respectăm"

Mihai Ogășanu, fiul Valeriei Ogășanu, a vorbit despre discuția pe care a avut-o cu mama sa înainte de a se stinge din viață și a dezvăluit care a fost ultima mare dorință a actriței.

Fiul actriței Valeria Ogășanu a dezvăluit ce i-a cerut mama sa înainte să moară: "A fost dorința ei și i-o respectăm"
Sursa foto: Ministerul Culturii / Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Feb 2023   •   17:12

Fiul actriței Valeria Ogășanu, compozitorul Mihai Ogășanu, a explicat, pentru Playtech, care a fost motivul pentru care trupul mamei sale nu a fost depus în foaierul unui teatru din București.

Potrivit compozitorului, actrița și-a dorit ca trupul său să fie depus direct la capela din comuna Cornu, acolo unde și-a petrecut ultimii ani de viață.

"Trupul neînsuflețit al mamei mele a fost depus ieri la capela din comuna Cornu. A fost dorința ei și i-o respectăm, aceea de a o depune direct la capela din Cornu, comună unde a locuit în ultimii ani.

Mama nu a vrut nici să-i lăsăm sicriul descoperit,  mi-a zis că își dorește ca lumea să o țină minte așa cum era pe scenă. Am pus însă o poză frumoasă la capătâiul sicriului ei.

Citește și: Mihai Șora a trăit 106 ani. Secretele longevității și sănătății, dezvăluite de regretatul filosof

Mama ne-a mai rugat ca lumea să nu vină la înmormântarea ei îmbrăcată în negru, să nu purtăm doliu. La capelă, lumea a adus multe coroane de flori albe”, a spus fiul actriței.

De asemenea, Mihai Ogășanu a dezvăluit că a avut numeroase discuții cu mama sa despre plecarea ei și a mărturisit că actrița era pregătită pentru acest moment.

"Era pregătită cumva, să știți că mama mea a fost o vitează! Mi-a spus așa: Ai grijă de tatăl tău!, eu fiind singur la părinți.

Zilele acestea au fost tulburătoare pentru noi, pentru mine și pentru tata, cu multe mesaje și telefoane din partea actorilor, ne-a bucurat enorm afecțiunea tuturor. Toți acești oameni au făcut ca lucrurile să fie un pic mai ușoare și vă mulțumim din suflet!”, a mai adăugat compozitorul, potrivit Playtech.

Actrița Valeria Ogășanu, soția lui Virgil Ogășanu, s-a stins din viață pe 26 februarie, la 76 de ani, în vila familiei din Cornu.

×
Subiecte în articol: Valeria Ogășanu
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close