Antena 3 CNN Life Fiul lui Marian Ionescu de la Direcția 5 riscă cinci ani de închisoare: Conducea având în sânge cocaină cât pentru cinci toxicomani la un loc

Fiul lui Marian Ionescu de la Direcția 5 riscă cinci ani de închisoare: Conducea având în sânge cocaină cât pentru cinci toxicomani la un loc

Chitaristul Carmin Ionescu, fiul lui Marian Ionescu de la Direcția 5, riscă o pedeapsă de cinci ani de închisoare după ce medicii Institutului Medico-Legal „Mina Minovici” au calculat cantitatea de supefiante pe care acesta o avea în sânge atunci când a fost oprit de Poliția Rutieră și testat pentru consum de droguri.

Fiul lui Marian Ionescu de la Direcția 5 riscă cinci ani de închisoare: Conducea având în sânge cocaină cât pentru cinci toxicomani la un loc
de Georgiana Adam    |    03 Feb 2021   •   00:15

Potrivit specialiștilor, fiul lui Marian Ionescu prizase suficientă cocaină cât să ajungă pentru cinci consumatori la un loc. Analizele de sânge au fost finalizate de INML, iar rezultatele șocante au fost transmise organelor de anchetă, relatează gandul.ro.

Acesta a fost transportat la INML, unde i-au fost recoltate probe biologice, iar pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru conducere sub influența unor substanțe psihoactive, infracțiune care, potrivit Codului penal, se pedepsește cu până la cinci ani de detenție.

Conform unor surse judiciare, la șase luni de la incident, medicii legiști au finalizat analizele în cazul lui Carmin Ionescu. Rezultatul a venit târziu pentru că, potrivit procedurilor, INML trimite rezultatul analizelor abia după ce sunt achitate de Poliție. Singura situație în care acestea ajung mai devreme este atunci când sunt plătite de șofer, ceea ce nu s-a întâmplat și cazul lui Carmin Ionescu.

Fiul lui Marian Ionescu prizase 2 g de cocaină

Potrivit gandul.ro, rezultatul ar fi fost „benzoilecgonina 1,297 μ/ml”. Conform specialiștilor, este vorba despre cocaină. 

Cifra respectivă indică faptul că, la momentul prelevării probelor, fiul lui Marian Ionescu prizase aproximativ două grame de cocaină, cantitate care, în mod obișnuit, ar fi suficientă pentru nu mai puțin de cinci toxicomani.

Sursele judiciare declară acum faptul că Ionescu Jr. ar urma să fie trimis în judecată.

 Potrivit legii, „Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepsește cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă.

Cu aceeași pedeapsă se sancționează și persoana, aflată sub influența unor substanțe psihoactive, care conduce un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere”.

Fiul lui Marian Ionescu de la Direcția 5, prins drogat cu cocaină la volan

Fiul lui Marian Ionescu, solistul trupei Direcția 5, a fost prins în august, într-o noapte de sâmbătă, drogat la volan. Agenții de poliție au oprit mașina acestuia în urma unui filtru și după mai multe teste s-a descoperit ilegalitatea.

”La data de 09.08.2020, în jurul orei 00:51, pol din cadrul Brigăzii Rutiere,  aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu la schimbul 3, în Piața Presei Libere, a oprit în trafic, pentru control. Conducătorul auto fost identificat în persoana numitului Ionescu Carmin Mihai, fiul lui Ionescu Marian component al formației muzicale "Direcția 5". Acesta a fost testat cu aparatul Drug Test care a indicat o valoare pozitivă pentru consum de cocaină. În cauză s-a întocmit dosar penal” este comunicatul poliției, obținut pe surse pe Antena3.

Ionescu Jr. a fost martor în dosarul „Droguri pentru VIP-uri”

Dosarul ”Droguri pentru VIP”-uri a avut nume importante din showbiz iar în cadrul acestuia a fost audiat ca martor și Marian Ionescu, tatăl lui Carmin și lider al trupei Direcția 5. Carmin a scăpat de dosarul de trafic de droguri de la DIICOT.

Atunci, fiul lui Marian Ionescu a fost chemat la audieri, însă nu a fost pus sub acuzare și a primit doar calitatea de martor.

Se știe deja că băiatul artistului este rebel, nonconformist şi un cuceritor, exact ca tatăl său. Lui Carmin Ionescu i s-a pus eticheta de “copil problemă” pentru că are deja destul de multe vicii: jocurile de noroc și mașinile scumpe. Ba mai mult, Carmin Ionescu are probleme cu banii pentru că obișuiește să calce des pragul cazinourilor.

 

×
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close