Antena 3 CNN Life Florin Chilian, despre eroina din Bamboo: Zgura răutăților noastre de fiecare zi a acoperit acest adevăr prea repede

Florin Chilian, despre eroina din Bamboo: Zgura răutăților noastre de fiecare zi a acoperit acest adevăr prea repede

Florin Chilian, despre eroina din Bamboo: Zgura răutăților noastre de fiecare zi a acoperit acest adevăr prea repede
Sursa foto: Foto: Florin Chilian/Facebook
25 Ian 2017   •   19:38

Florin Chilian a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj răvășitor în care vorbește despre incendiul de la Bamboo și despre Alexandra, tânăra care s-a intoxicat cu fum după ce s-a întors de mai multe ori în club pentru a fi sigură că toţi clienţii au fost evacuaţi.

”In dimineata zilei de 21 ianuarie 2017 a disparut unul dintre cele mai fumoase cluburi din Europa si din lume. Credeti-ma, stiu despre ce vorbesc. Am fost prin cluburi din acelea la care vezi coada de kilometri prin filme. Asa este si in realitate doar ca interiorul este o simpla cutie de beton bagata in pamant pe langa Bamboo. (...) Vreau sa va spun despre o fata: Alexandra. Alexandra este o tanara, o fata din managementul clubului Bamboo care a parasit ultima clubul pentru ca a vrut sa se asigure inca o data ca nimeni nu a ramas in urma prada focului.

Daca este sa vorbim despre minuni, trebuie sa vorbim despre faptul ca 6/700 de oameni au fost evacuati in mai putin de 7 minute de la declansarea incendiului gratie atentiei pe care proprietarii clubului, familia Castellano, a acordat-o masurilor de securitate si de evacuare in caz de incendiu. Zgura rautatilor noastre de fiecare zi a acoperit acest adevar prea repede: Nimeni nu a murit in acest infern! Nimeni nu a avut rani grave! Acestea sunt fara doar si poate minuni!

Alexandra, o fata, o tanara este - daca nu ma insel - singura persoana aflata inca in spital in urma intoxicatiei cu fum
Nu, Alexandra nu se afla in Bamboo la bautura, droguri, sex sau la ce au mai socotit de cuviinta minti bolnave sa sublinieze in legatura cu acest incendiu. Alexandra nu era la distractie in clubul Bamboo. Alexandra Stoleru era la serviciu, era la munca.  Ea s-a intors o data si inca o data in mijlocul flacarilor pentru a-si face datoria si pentru a se asigura ca nu a ramas nimeni in urma. Alexandra, o fata, a vrut sa se asigure ca nimeni dintre ai ei nu dispare in flacarile pornite de nicaieri parca. Nu, nu sunt un obisnuit al locului. Am mers extrem de rar acolo dar stiu ca se simt ca o familie cei ce lucreaza acolo si mai stiu ca cei ce trec pragul in noptile Bamboo petrecute in club sunt imediat adoptati de personalul care este acolo si pentru a avea ce pune pe masa acasa la copii la familia lor mai mica de langa care pleaca seara la familia mare, la familia Bamboo cu bunele si relele ei ca in orice familie.

Domnule Presedinte Klaus Werner Iohannis, eu in locul dumneavoastra sa fi fost, as fi mers la spital la Alexandra si i-as fi dat o medalie de merit Alexandrei.

Doamna Primar General Gabriela Vranceanu Firea, eu in locul dumneavoastra sa fi fost, as fi mers la spital la Alexandra si i-as fi dat o medalie de merit Alexandrei si asta chiar daca Alexandra nu este din Bucuresti ci, ca si dumneavoastra a venit aici pentru o viata mai buna. Alexandra este din Constanta.

Doamna Ministru de Interne, eu in locul dumneavoastra sa fi fost, as fi mers la spital la Alexandra si i-as fi dat o medalie de merit Alexandrei.

Domnule Liviu Dragnea, eu in locul dumneavoastra sa fi fost, as fi mers la spital la Alexandra si i-as fi dat o medalie de merit Alexandrei.

Domnule Sorin Grindeanu Prim Ministru al Guvernului Romaniei, eu in locul dumneavoastra sa fi fost, as fi mers la spital la Alexandra si i-as fi dat o medalie de merit Alexandrei.

Alexandra Stoleru a salvat vieti chiar daca a incercat sa faca asta cu pretul propriei vieti. Alexandra este inca pe un pat de spital in urma intoxicatiei cu fum. Alexandra Stoleru este un erou!”, a scris Florin Chilian, pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: alexandra Florin Chilian
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close