Antena 3 CNN Life Gabriela Firea și Florentin Pandele gătesc fasole cu ciolan și dau din casă | Interviu de Ziua Națională a României

Gabriela Firea și Florentin Pandele gătesc fasole cu ciolan și dau din casă | Interviu de Ziua Națională a României

Imagini exclusive care arată cum se găteşte ciolanul într-o familie de politicieni. Gabriela Firea și Florentin Pandele sărbătoresc Ziua Națională într-o nouă formulă: după uriașul scandal al azilelor, li s-a mărit familia.

Gabriela Firea și Florentin Pandele gătesc fasole cu ciolan și dau din casă | Interviu de Ziua Națională a României
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    01 Dec 2023   •   17:22

Gabriela Firea a vorbit, în exclusivitate, despre nora ei, pe jumătate olandeza, pe jumătate texană. Nunta fiului a avut loc la scurt timp dupa demisia ei din Guvern.

Iar primarul Forentin Pandele se pregătește de botez: unul dintre băieții lui cei mari a devenit din nou tată, are două gemene. Pandele este acum bunic cu 3 nepoate.

Cei doi au gătit fasole cu ciolan, dar și o rețetă de post: fasole cu tofu prăjit.

"Pentru această rețetă (n.r. fasole cu ciolan) pregătirea începe cu o seară înainte și soțul a avut grijă să spele fasolea, să o pună în apă călduță la înmuiat până dimineață, minimum 7-8 ore. Altfel fasolea nu este atât de bună la gust și mai există și riscul balonării, ceea ce nu ne dorim. Avem așadar aici fasolea gata pregătită. Avem ciolanul și, cât soțul meu pregătește salata de murături, care se potrivește perfect la fasole cu ciolan, noi acum trebuie să călim ceapa.", a explicat Gabriela Firea.

"Patriot înseamnă să-ți iubești țara, să ți-o promovezi oriunde te-ai afla, să faci lucruri bune pentru ea. (...) Mă bucur că sunt din ce în ce mai mulți tineri care promovează ia românească, valorile noastre naționale.", spune Gabriela Firea.

"Românii nu o duc atât de bine astăzi. Celor care nu au bani de medicamente și nu au ce să pună pe masă, le doresc ca bunul Dumnezeu să le trimită suficient ca să poată să-și ducă traiul de la o lună la alta. Cei care au mai mult decât le trebuie, le doresc să aibă bunăvoința de a da celor care sunt amărâți.

Cei care conduc România, să înțeleagă că atacurile pe care le îndreaptă către unii și alții oricând se pot întoarce și împotriva lor. Nu e amenințare. Cine sapă groapa altuia riscă să cadă în ea. Îmi doresc ca Gabi să fie cât mai liniștită. Îmi doresc fie sănătoasă, să fim sănătoși. Îmi doresc să nu mai fiu provocat.", a spus Florentin Pandele, la Antena 3 CNN.

Primarul din Voluntari le transmite un avertisment românilor în legătură cu viitoarele alegeri: să aiba grijă, să nu se lase zăpăciți de inteligența artificială, pentru că vor fi multe atacuri pe internet. Tot el le urează românilor să aibă parte de candidați patrioți în 2024.

"Le doresc să aibă, anul care vine, candidați patrioți, pe care să-i intereseze în primul rând ce se întâmplă în România, să aibă grijă de copii, de noua generație, iar nouă, românilor, să nu ne mai fie jena atunci când mergem în afara României să spunem că suntem români. La mulți ani, România la mulți ani, mulți în România la mulți ani.", a transmis acesta. 

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close