Antena 3 CNN Life Gestul banal care îți poate distruge imaginea la prima întâlnire

Gestul banal care îți poate distruge imaginea la prima întâlnire

Gestul banal care îți poate distruge imaginea la prima întâlnire
Sursa foto: Foto: pixabay.com
30 Apr 2018   •   18:56

O primă impresie se formează, conform studiilor, în 30 de secunde de când ai întâlnit pe cineva pentru prima oară. Pe lângă greșelile comune de comportament, iată gestul banal care la prima întâlnire îți poate distruge imaginea.

Fie că mergi la un interviu, la o cină de afaceri sau la o întâlnire cu un posibil partener de cuplu, atitdudinea face mai mult decât orice cuvinte. Dacă vrei să faci o primă impresie bună doar prin simpla ta prezență, trebuie să fii atent la detalii.

S-a dovedit faptul că o femeie se joacă cu părul ei de până la 18 ori pe zi, în diferite moduri. Este un gest involuntar făcut de obicei fie atunci când femeile sunt relaxate în preajma unei persoane.

Există însă situații când acest gest banal poate trimite semnale greșite interlocutorului nostru, conform brightside.me.

Dacă faci asta în fața unor persoane pe care abia le-ai cunoscut, ar putea crede că suferi de anxietate, că ai o stimă de sine scăzută, că ești stresată sau nu te simți confortabil în situația respectivă.

×
Subiecte în articol: gest par intalnire
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close