Antena 3 CNN Life Gigi Becali: ”Am început să mă gândesc la moarte în fiecare zi, cum o să fiu mort în cosciug”

Gigi Becali: ”Am început să mă gândesc la moarte în fiecare zi, cum o să fiu mort în cosciug”

Gigi Becali a mărturisit în premieră că se gândeşte la moarte. Omul de afaceri i-a uimit pe jurnaliştii americani de la prestigioasa publicaţie New York Times.

Gigi Becali: ”Am început să mă gândesc la moarte în fiecare zi, cum o să fiu mort în cosciug”
Sursa foto: Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Andreea Cigolea    |    12 Feb 2022   •   14:09

Le-a spus că este cel maoi bogat om din lume și că nu mai vrea să se gândească la alte afaceri pentru că, indiferent câte bogății aduni, nu poți lua nimic pe lumea cealaltă.

Deși are conturile pline, Gigi Becali este de părere că nu ele îi aduc fericirea și îl fac să se simtă fericit, ci faptul că este un om bun, cinstit, mereu gata să întindă o mână de ajutor celor care au nevoie.

De altfel, Gigi Becali a explicat de ce a declarat într-un interviu acordat pentru New York Times că este cel mai bogat om de pe întreaga planetă.

”Mie mi-a dat Dumnezeu Harismă în ultimul timp și am început să mă gândesc la moarte în fiecare zi. Când mă gândesc la bogăție, ce mai am nevoie că vine moartea, apoi intervine trufia minții.

Când vreu să fac un păcat îmi aduc aminte că mor. Ia, cum o să fiu mort în cosciug, ce fac cu palatul asta, ce fac cu el, mort în cosciug, la revedere.

Și atunci de ce să fac eu lăcomie. pentru ce dacă trec? Am dat interviu la NY Times. eu sunt cel mai bogat din lume. Bill Gates tot mai vrea, înseamnă că nu este cel mai bogat. Nu am nevoie de mai mult, gata.

Nu sunt cel mai bogat din lume. Fapta bună, milostenia, bucuria, mintea și înveselește inima. Când faci o faptă buna, intervine bucuria bucuriilor, adica fericirea. Nu există fericire fară fapta bună” a povestit Gigi Becali la Trinitas TV.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close