Antena 3 Life Cum a strâns o avere fabuloasă Giovanni Becali: "Când picolii și ospătarii văd mașina mea, pentru ei e Crăciun"

Cum a strâns o avere fabuloasă Giovanni Becali: "Când picolii și ospătarii văd mașina mea, pentru ei e Crăciun"

de Mia Lungu    |    14 Noi 2020   •   15:30
Cum a strâns o avere fabuloasă Giovanni Becali: "Când picolii și ospătarii văd mașina mea, pentru ei e Crăciun"
Sursa foto: Hepta

Giovanni Becali are o avere impresionantă: clădiri construite după modele din filme, terenuri și mașini de sute de mii de euro. Un material realizat de ShowBlitz arată cum a făcut vărul lui Gigi Becali atâția bani, și care sunt veniturile lui la ora actuală.

"Eu sunt mafiot. Că sunt mafiot în modul meu de a mă comporta." Asta spunea Giovanni Becali acum câțiva ani.

Averea lui Ioan Becali este una considrabila. Potrivit estimărilor de acum câțiva ani, împreună cu fratele sau, deține imobile, terenuri, proprietăți și afaceri în valoare de peste 65 de milioane de euro.

Afaceristul a povestit de mai multe ori cum a făcut milioanele. De la oierit până la bișniță cu bilete de cinematograf sau comerț cu blugi. Dar adevărată avere a făcut-o din impresariat sportiv, în fotbal.

Tot din fotbal i s-a tras și condamnarea la închisoare. Acesta a fost eliberat condiționat în primăvara anului 2018, la doar 2 săptămâni de la sentința definitivă primită.

Despre cum a trecut prin detenție, Giovanni a povestit de mai multe ori. Așa cum a povestit și că a cunoscut mafioți din clanurile italiene cunoscute, cum ar fi clanul Camorra din Napoli.

Giovanni Becali și-a construit casa fiind inspirat de celebrul film Scarface, cu Al Pacino în rol de mafiot

Giovanni Becali a declarat într-un interviu, cu ceva vreme în urmă, că atât el cât și fratele lui, câștigă în total 280 de mii de euro pe luna numai din imobilele pe care le au închiriate.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close