Antena 3 CNN Life Horoscop complet vineri, 6 februarie, si pentru weekend. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Horoscop complet vineri, 6 februarie, si pentru weekend. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Horoscop complet vineri, 6 februarie, si pentru weekend. Ce rezerva astrele fiecarei zodii
de O.P.    |    06 Feb 2015   •   13:17
Nativii mai multor zodii sunt fascinati de toate posibilatile care li s-au deschis in fata, motiv pentru care sunt tot mai distrati si pierd ocazionat contactul cu realitatea zilnica, fapt pentru care ar putea fi mustrati usor.


BERBEC – horoscopul zilei de vineri, 6 februarie, si pentru weekend


Berbecii simt ca nu-i mai poate opri nimic. Sunt entuziasmati de ce ii asteapta in viitorul apropiat. O veste buna, o perspectiva pozitiva asupra viitorului lor sau al cuiva apropiat ii bucura peste masura. Se simt motivati sa obtina mai multe, sa faca mai multe, sa puna mai mult suflet in placerile lor, in satisfacerea nevoilor lor. Atitudinea pozitiva ii va insoti zilele aceasta!


TAUR – horoscopul zilei de vineri, 6 februarie, si pentru weekend


Taurii tanjesc dupa atentie, simt nevoia sa fie mai apreciati in tot ceea ce fac, atat pe plan profesional, cat si personal. Au impresia ca au intrat intr-un con de umbra si se zbat sa iasa de acolo. Ar trebui sa fie atenti la propriile cuvinte si actiuni, caci risca sa para aroganti daca incearca prea evident sa se remarce.


GEMENI – horoscopul zilei de vineri, 6 februarie, si pentru weekend


Gemenii surprind si chiar socheaza cu ideile pe care le prezinta in mediul profesional. Daca i se cere o parere asupra unei chestiuni minore, nativul din Gemeni vine cu planuri elaborate, nonconformiste, chiar revolutionare. Desi sunt apreciati pentru initiativele lor, Gemenii risca sa-si consume energia pe treburi care nu pot sunt realizabile. Mai bine si-ar concentra energia pe propriul progres personal, dar intr-o singura directie.


RAC – horoscopul zilei de vineri, 6 februarie, si pentru weekend


Racilor le este greu sa diferentieze lumea de vis pe care si-au creat-o in fanteziile lor si ce ii inconjoara in realitate. Au asteptari prea mari, unele nerealizabile, motiv pentru care ar putea suferi o deziluzie. Noroc cu familia sau cu persoana iubita care o sa le atenueze subita cadere emotionala si o sa-i ajute sa se ridice.

Continuarea, pe lyla.ro


×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close