Antena 3 CNN Life Horoscop zilnic, 11 aprilie 2016. Ești fermecător și lumea va fi atrasă de tine

Horoscop zilnic, 11 aprilie 2016. Ești fermecător și lumea va fi atrasă de tine

Horoscop zilnic, 11 aprilie 2016. Ești fermecător și lumea va fi atrasă de tine
Sursa foto: foto: pixcabay.com
11 Apr 2016   •   09:38

Horoscop, 11 aprilie Berbec

Te faci auzit si vazut intr-un mod diferit de pana acum, in special in anturajul profesional. Se pare ca datorita salariului si conditiilor de munca se isca discutii aprinse. Filozofia ta privitoare la munca si plata aferenta este total diferita de filozofia colegilor sau sefilor. Se recomanda prudenta. Exista riscul sa fii exclus din grupul de lucru sau sa-ti fie deteriorata imaginea publica.

Horoscop, 11 aprilie Taur

Esti tentat sa vorbesti mult despre bani, cheltuieli sau planuri de investitii. La o privire atenta in segmentul profesional ai putea constat ca muncesti mult, dar plata aferenta este nesatisfacatoare. Bine ar fi sa-ti dozezi eforturile, in functie de suma pe care o primesti drept salariu. Evita sa-ti expui parerile, pentru ca in umbra exista conflicte profesionale mari.

Horoscop, 11 aprilie Gemeni

Esti fermecator astazi si multa lumea va fi atrasa de tine, inconjurandu-te cu afectiune si respect. Unii vor dori sa afle secretele starii tale de bine, dar evita sa te dezvalui indiferent despre cine este vorba. Gandeste-te la planuri noi, lasa in urma relatii si situatii care nu iti mai sunt de folos si priveste cu incredere spre viitor. Depunde numai de tine sa-ti faci viata frumoasa.

Horoscop, 11 aprilie Rac

Contextul astral te predispune la introspectii, meditatii interiorare si detasare de cotidian. Visatul cu ochii deschisi, pe de o parte te relaxeaza, iar pe de alta iti reveleaza detalii ale situatiilor si relatiilor in care esti implicat. Dialogurile calme si discrete purtate cu un prieten de incredere te vor ajuta sa gasesti solutii bune pentru urgentele cu care te confrunti.

Horoscop, 11 aprilie Leu

Actiunile sau proiectele profesionale pe care doresti sa le initiezi alaturi de prieteni sau colegi sunt zadarnicite din varii motive. Unii pur si simplu nu doresc sa te urmeze din orgoliu. Altii nu au curaj, iar altii, chiar sunt implicati in treburi personale si nu au timp disponibil. Insa, piedica cea mai mare vine dinspre cei dragi care doresc sa petreaca mai mult cu tine.

Horoscop, 11 aprilie Fecioara

Esti solicitat la serviciu, dar si pentru a fi prezent in diverse contexte socio-profesionale importante. Discutiile pe teme privitoare la dezvoltarea activitatilor locului de munca in care activezi vor avea ecou multa vreme de acum incolo. Chiar sunt sanse de a se schimba ceva in bine, fie legat de conditiile de munca, fie de salarizare. Vorbeste putin si la obiect.

Citește horoscopul integral pe astrocafe.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop previziuni astrale
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close