Antena 3 CNN Life Horoscop zilnic, 7 septembrie. Zodia care primește azi mai mult decât a cerut

Horoscop zilnic, 7 septembrie. Zodia care primește azi mai mult decât a cerut

Horoscop zilnic, 7 septembrie. Zodia care primește azi mai mult decât a cerut
Sursa foto: foto: pixabay.com
07 Sep 2016   •   09:06

Berbec

O zi numai buna pentru a cere acel sprijin pe care pana acum te-ai sfiit sa-l ceri. De fapt, e posibil sa primesti si daruri la care nu te astepti sau sa ti se deschida niste usi care-ti usureaza munca si viata. E o zi e beneficiilor primite  si a generozitatii manifestate de cei din jur, in semn de recunostinta pentru ce reprezinti pentru ei.

Taur
Luna sta si astazi in Scorpion, in zona relatiilor, parteneriatelor si imaginii sociale. E posibil ca astazi sa ti clarifice si reveleze calea de urmat si solutiile de aplicat pentru a trece o relatie de cuplu la nivelul urmator sau pentru a imbunatati un parteneriat profesional. Totul este sa faci alegerile care te aduc cel mai aproape de inima ta si sa eviti analizele si judecatile.

Gemeni

Pentru tine poate fi o zi fructuoasa in ce priveste proiectele profesionale si sarcinile pe care ti-ai propus sa le duci la bun sfarsit. Pentru asta, e nevoie sa te ocupi de toate pe rand, concentrandu-te pe prioritati si folosind cat mai inteligent resursele de care dispui. In acelasi timp, tine cont de sfaturile celor dragi si lasa-i sa te sprijine.

Rac

Luna in Scorpion activeaza astazi zona creativitatii, iubirii si pasiunii. Iti vin idei inspirate, gasesti calea catre inima cuiva drag sau pur si simplu ti se pare mai usor sa comunici cu cei din jur. In orice caz, desi contextul astral e destul de agitat si genereaza experiente neobisnuite, neprevazute sau dificile, astazi reusesti sa vezi lucrurile mai in profunzime si sa patrunzi o logica a acestora, cu mai multa incredere si optimism, dincolo de drama si credinte limitative.

Leu

Spatiul de siguranta si sprijin iti este creat astazi de catre familie. Ai nevoie de un repaus, ai nevoie sa te simti ingrijit si protejat, poate chiar scutit de unele sarcini si cheltuieli. Nu te mira daca primesti astazi mai mult decat ai cerut si mai mult decat te-ai fi asteptat. Fii gata sa deschizi bratele si mai ales mintea, pentru a permite sa vina spre tine toate binecuvantarile care-ti sunt pregatite si pe care la un anumit nivel le-ai chemat in viata ta.

Fecioara

Discretia, comunicarea empatica si ascultarea atenta la tot ce e in jur te sprijina astazi sa creezi conexiuni profunde si valoroase cu cei din jur. Se pare ca se vor naste idei pretioase si vor iesi la suprafata revelatii care sunt precum o gura de aer proaspat in tumultul emotional al acestei perioade. Ai incredere in intuitia ta si ramai concentrat pe ceea ce e cu adevarat important acum.

Continuarea, pe astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close