Antena 3 CNN Life Horoscop zilnic, 8 septembrie. O zi interesantă pentru zodia leu, taurii au bani de dat

Horoscop zilnic, 8 septembrie. O zi interesantă pentru zodia leu, taurii au bani de dat

Horoscop zilnic, 8 septembrie. O zi interesantă pentru zodia leu, taurii au bani de dat
Sursa foto: foto: pixabay.com
08 Sep 2016   •   09:10


Zodia Berbec

O zi cu multe gânduri neliniștitoare și informații controversate. Controlează-ți reacțiile, liniștește-te, stai departe de forfota cotidiană și de problemele altora. Ai nevoie de odihnă, cultivarea încrederii în forțele proprii și mai ales de cultivarea încrederii în faptul că Universul lucrează necontenit și necondiționat la bunăstarea ta.

Zodia Taur

Astazi sunt momente favorabile achitării datoriilor. Verifică situatia bugetului de venituri si cheltuieli. Se conturează modificări salariale și cheltuieli majore comune cu alții. De asemenea poți descoperi erori în actele financiare sau în actele privitoare la bunurile patrimoniale. Informează-te corect, din surse sigure și cheltuiește strictul necesar.

Zodia Gemeni

Preocupări în sfera relațiilor parteneriale. Sunt posibile reproșuri din partea partenerului de viață, însă dreptatea este de partea lui. Nu prea ai tu chef de altii, dar astrele te sfatuiesc sa fii mai atent la toate relațiile și acțiunile de anvergură în care ești implicat sau dorești să te implici. Daca ești nemultumit, sustine-ți opiniile cu argumente solide.

Zodia Rac

Multă vânzoleală la serviciu! Relatiile colegiale sunt conflictuale, deci bazeaza-te doar pe eforturile tale. Sanatatea este vulnerabilă, bine fiind să eviți eforturile fizice deosebite. Foloseste doar remedii naturiste pentru îmbunătățirea stării tale. Chiar dacă există nemulțumiri profesionale majore, ele se vor rezolva de la sine.

Zodia Leu

Esti creativ, putând gasi cu ușurință rezolvari la toate problemele vieții. Relația cu persoanele dragi sunt destul de conflictuale. Se pot răsturna planuri comune, anula înțelegeri, rediscuta chestiuni amoroase vechi rămase neînțelese sau nerezolvate. Prudență, discreție, răbdare! Spre seară rezervă momente pentru o plimbare în aer liber.

Zodia Fecioara

O zi excelenta pentru treburi gospodaresti și pentru discuții cu membrii familei. Chiar dacă gândurile tale zboară către alte zări, tot acasa este cel mai bine. Sunt posibile divergențe de opinie cu cei dragi. Controversele aduc diversitate și stimulează imaginația pentru a găsi soluții optime de rezolvare a situațiilor în care te afli.

Continuarea, pe astrocafe.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close