Antena 3 CNN Life Horoscop zilnic, 9 martie 2016. Un moment de cotitură în plan profesional pentru unele zodii

Horoscop zilnic, 9 martie 2016. Un moment de cotitură în plan profesional pentru unele zodii

Horoscop zilnic, 9 martie 2016. Un moment de cotitură în plan profesional pentru unele zodii
09 Mar 2016   •   09:00

Horoscop zilnic, 9 martie Berbec

Luna noua si eclipsa de Soare in Pesti activeaza o zona a discretiei si a intimitatii, a izolarii si smereniei. E o zi in care poti avea multe constientizari si pot veni la tine mesaje subtile pe cai neconventionale... daca asculti si privesti cu atentie. E timpul sa iasa la suprafata niste inhibitii si tipare de gandire toxice, pentru a fi eliberate si a-ti facilita accesul la ceea ce-ti doresti sa creezi mai departe in viata ta. De altfel, afli acum si ce te-a tinut pe loc atata amar de vreme... In alta ordine de idei, ai grija de sanatatea si echilibrul tau interior, prin metode naturale, cat mai putin invazive.

Horoscop zilnic, 9 martie Taur

Luna noua in Pesti si eclipsa totala de Soare se aseaza, in cazul tau, in zona prietenilor, aliatilor si sustinatorilor. E posibil ca astazi sau in urmatoarele zile, sa ai parte de suprize si intorsaturi bruste de context, in ce priveste unele proiecte si relatii. Cineva poate disparea din viata ta, in timp ce altcineva poate sa intre si sa joace un rol important in evolutia ta viitoare. Revelatiile sunt la ordinea zilei, asa ca observa cu atentie ce simti si ce se intampla in jurul tau.

Horoscop zilnic, 9 martie Gemeni
Zona carierei este cea care primeste acum infuzia de energie a Lunii noi si eclipsei de Soare in Pesti. In acest context, pentru tine poate fi un moment de cotitura in plan profesional, reprezentat de un salt neasteptat sau o renuntare brusca datorata conjuncturii. In orice caz, fii atent la ceea ce se petrece in acest sector de viata, pentru ca evenimentele de acum iti pot pune viata pe un fagas nou, adecvat pentru tine, cu conditia sa ai curajul de a recunoaste adevarul, de a evita fuga de responsabilitate si a face alegeri intelepte.

Horoscop zilnic, 9 martie Rac

Luna noua si eclipsa totala de Soare in Pesti creeaza un punct de cotitura in ce priveste viitorul, aspiratiile, cunoasterea, relatiile cu intitutiile si autoritatile, demersurile juridice, diligentele. E un moment de deschidere extraordinara spre relatii benefice cu strainatatea dar si spre a intelege la alt nivel realitatea, astfel ca primesti mesaje pe cai neconventionale, incepi sa stii pur si simplu care e directia potrivita in care sa te indrepti. Clarviziunea, clarauditia si alte capacitati extrasenzoriale sunt acum potentate si prezente, deci ai incredere in ce „ti se arata” din interior si mai putin in ce auzi din exterior. Poate fi si un start pentru invatarea a ceva nou.

Horoscop zilnic, 9 martie Leu

Resimti mai puternic decat alte zodii, aceasta eclipsa totala de Soare, avand in vedere ca Soarele este chiar stapanul zodiei tale. Prin urmare, in aceste zile, ia totul mai usor, ai grija de tine si fii atent la nevoile emotionale si ale corpului tau. In alta ordine de idei, acest eveniment astrologic iti poate aduce revelatii cu privire la unele blocaje in a accesa resurse materiale externe sau cu privire la unele inhibitii, temeri si rani vechi legate de bani, siguranta materiala. In consecinta, se pot produce schimbari de macaz in asocieri, in viata ta afectiva si in ce priveste sursele de venit. Nu e exclus sa se deschida niste usi in acest sens, sa se rastoarne realitatea, sa se schimbe coordonatele. Intr-un astfel de moment astrologic, vechi gesturi si alegeri intelepte/generoase iti vor fi rasplatite.

Horoscop zilnic, 9 martie Fecioara

Relatiile sunt sever testate in perioada de dupa eclipsa si chiar pana in februarie 2017 se vor simti aceste efecte ale schimbarilor de acum. E vorba de relatiile oficiale, casatorie, parteneriate, imagine sociala. Unele relatii se pot rupe fara cale de intoarcere, altele vireaza in alta forma. O relatie de cuplu poate deveni mariaj, o colaborare se poate transforma intr-un proiect mai amplu, poti semna un contract important, dar in egala masura poti renunta la unele colaborari care nu-ti mai sunt pe plac sau de folos. Nimic nu pare sa mai poata fi controlat, tot ce ai de facut este sa raspunzi cat mai intelept si constient fiecarei situatii care apare sau se dezvaluie acum.

Horoscop zilnic, 9 martie Balanta

In primul rand, Luna noua si eclipsa totala de Soare din Pesti aduce un interes mai mare pentru sanatate, dorinta si necesitatea de a-ti schimba stilul de viata, dieta, obiceiurile, programul zilnic. Ceva e necesar sa schimbi si simti asta foarte acut in urmatoarele zile. Apoi, vorbim de schimbari rapide in ce priveste locul de munca, echipa cu care lucrezi, proiectele la care lucrezi... Sunt destule fluctuatii care ating sectorul muncii si pentru multe Balante pot interveni schimbari de destin in acest sens, prin evenimente neprevazute si conjuncturi care ii forteaza pe acesti nativi sa schimbe locul, abordarea, colegii si/sau chiar domeniul de activitate.
Horoscop zilnic, 9 martie Scorpion
In cazul tau, eclipsa totala de Soare activeaza zona copiilor, a creativitatii si iubirii manifestate. Acest moment astrologic readuce pe tapet lucruri care e nevoie sa fie reglate, vindecate, transformate, in ce priveste capacitatea ta de a te darui si de a crea o relatie afectiva armonioasa. Unele femei se pot intalni brusc cu experienta maternitatii, altele invata lectii valoroase apropo de indrumarea si cresterea unui copil, prin experientele pe care le traiesc acum. Nu toate emotiile de acum sunt confortabile, unele pot fi extrem de intense, de aceea e bine sa nu iei decizii sub influenta acestora ci sa astepti momentul potrivit.

Continuarea, pe jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: previziuni astrale zodiac semne zodiacale
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close