Antena 3 CNN Life I-a dat inelul asta de logodna dupa care lucrurile au luat-o razna! Reactia fetei a devenit virala 

I-a dat inelul asta de logodna dupa care lucrurile au luat-o razna! Reactia fetei a devenit virala 

I-a dat inelul asta de logodna dupa care lucrurile au luat-o razna! Reactia fetei a devenit virala 
29 Ian 2017   •   14:30

Ariel a primit de la logodnicul sau un inel in valoare de 130 de dolari. Barbatul nu si-a permis unul mai scump si a economisit din greu pentru a-si putea permite bijuteria. O vanzatoare l-a ironizat spunand ca inelul nu este potrivit pentru o logodna.  Ariel a postat pe Facebook mesajul de mai jos care a devenit viral.

"Sotul meu nu este bogat, amandoi nu avem prea multe. Muncim din greu ca sa platim facturile si sa punem mancare pe masa, insa dupa doi ani de logodna am decis ca nu mai are rost sa asteptam si sa ne casatorim. Nici nu ma gandeam la inele, tot ce mi-am dorit a fost sa ma casatoresc cu cel mai bun prieten al meu, insa el a tinut sa cumpere unul. A economisit suficient pentru a cumpara doua inele ieftine din argint si zirconiu. Le vedeti pe mana mea si le iubesc.

In timp ce le cumparam, o alta vanzatoare din magazin a venit sa ne ajute si a spus: "Nu pot sa cred ce cumpara azi unii barbati drept inel de logodna! Ce patetic!" Fata sotului meu a cazut. Deja se simtea prost ca nu-si putea permite inelele la care visam eu. Simtea ca m-a dezamagit si ma intreba mereu daca sunt multumita cu ele. Era suparat crezand ca nu m-a facut fericita cu aceste inele pentru ca nu erau suficient de scumpe si aratoase.

I-am spus vanzatoarei ca nu conteaza inelul ci dragostea cu care cumperi unul. Am luat inelele si am plecat. M-as fi casatorit cu acest barbat si daca mi-ar fi luat inel de jucarie de 25 de centi. De cand am decazut ca natie atat de mult incat am ajuns sa gandim ca un barbat iubeste cu adevarat o femeie doar daca ii ia inel de 3000 de dolari si face declaratii de dragoste publice? Sigur sunt gesturi frumoase insa de cand posesiile materiale au devenit egale cu dragostea?"a scris tanara

×
Subiecte în articol: inel logodna fata reactie casatorie
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close