Antena 3 CNN Life I s-a albit tot parul, din cauza copiilor care o făceau "grasă" la școală. O fetiță de 13 ani a fost traumatizată

I s-a albit tot parul, din cauza copiilor care o făceau "grasă" la școală. O fetiță de 13 ani a fost traumatizată

I s-a albit tot parul, din cauza copiilor care o făceau "grasă" la școală. O fetiță de 13 ani a fost traumatizată
14 Mar 2017   •   11:11

Madison Holman a trecut prin clipe groaznice. Fetita a albit aproape complet in urma stresului cauzat de colegii de scoala care ii adresau cuvinte jignitoare precum "grasa", "urata", "hidoasa".  Mama ei  a decis sa o duca pe fetita la coafor pentru o schimbare de look, atunci cand aceasta a implinit 13 ani, scrie DailyMail.

Micuta a fost tunsa si varfurile i-au fost vopsite mov, motiv de mare bucurie pentru adolescenta care a inceput sa castiga putina incredere in ea.

"In weekend, se tot uita in oglinda, lucru pe care nu il face de obicei. Am fost socata cand m-a sunat directoarea si mi-a spus ca Madison a fost pedepsita, pentru ca varfurile ei mov contravin regulilor scolii. Mi-a spus ca daca vopseaua este permanenta, fata va ramane in detentie. Aceasta schimbare de look i-a dat lui Madison o incredere de sine pe care n-a avut-o niciodata. E pacat ca sunt atat de ingusti in gandire"  a povestit mama fetitei. IMAGINI AICI.

×
Subiecte în articol: fetita grasa şcoală
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close