Antena 3 CNN Life Iată cum îți poți renova casa în sezonul rece. Ține cont de aceste lucruri

Iată cum îți poți renova casa în sezonul rece. Ține cont de aceste lucruri

Iată cum îți poți renova casa în sezonul rece. Ține cont de aceste lucruri
24 Oct 2018   •   19:48

Dacă ai un proiect de renovare sau o casă în construcție și nu pare că vei încheia lucrările până la venirea iernii, schimbarea vremii nu ar trebui să te oprească din a lucra în continuare.


Iarna este un sezon lent pentru majoritatea constructorilor, dar și pentru magazinele de materiale de construcții și finisaje. Asta înseamnă că poți obține un preț bun pentru manoperă și pentru materialele necesare. În plus, sunt mai multe șanse decât în timpul verii ca cei mai buni meșteri să fie liberi de contract.

Îți rămân bani pentru redecorare. O reamenajare rapidă poate include vopsirea ușilor, schimbarea corpurilor de iluminat, înlocuirea draperiilor și a huselor pentru canapele și fotolii, reorganizarea rafturilor.

Este un bun moment să renovezi interiorul – să zugrăvești, să înlocuiești parchetul, să reamenajezi baia sau bucătăria, dar tot acum te poți ocupa și de renovarea subsolului sau a podului. Dacă se lucrează în încăperi neîncălzite, poți asigura căldura necesară cu ajutorul unor tunuri de caldura, care pot fi închiriate pentru o anumită perioadă de timp.

Sursa: libertatea.ro.

×
Subiecte în articol: renovare sfaturi proiect lucrari
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close