Antena 3 Life Iată la ce boli ești predispus, în funcție de grupa sanguină

Iată la ce boli ești predispus, în funcție de grupa sanguină

26 Noi 2018   •   12:49
Iată la ce boli ești predispus, în funcție de grupa sanguină

Grupa ta de sânge te poate ajuta să afli la care boli ai o predispoziție mai mare. 

Cercetătorii au analizat mai multe persoane cu diverse grupe de sânge, pentru a descoperi ce riscuri o caracterizează pe fiecare în parte, scrie spynews.ro.

GRUPA 0
Persoanele din această grupă au un sistem imunitar foarte buternic și, în general, trăiesc cel mai mult.

Sunt predispuse, însă, la boli digestive cauzate de hiperaciditate, artrite sau afecțiuni tiroidiene, cauzate de sistemul imunitar hiperactiv. Acești oameni mai au o predispoziție și pentru inflamații sau reacții alergice.

GRUPA A
Oamenii din această categorie se protejează bine împotriva infecțiilor de tip bacterian, însă au o sensibilitate ridicată față de pește, care poate cauza boli digestive.

Mai mult, aceste persoane sunt susceptibile la probleme respiratorii, precum astmul sau infecții ale sinusului.

GRUPA B
Persoanele cu această grupă de sânge au o rezistență la infecții sau dezechilibre digestive. Din păcate, însă, au o sensibilitate la bolile autoimune.

GRUPA AB
Cea mai rară grupă sanguină, persoanele cu această grupă au o predispoziție pentru afecțiuni la nivelul respirator, auditiv și faringian.

Cum organismul acestor oameni nu produce destul acid gastric pentru proteina animală, este recomandată o dietă vegetariană.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close