Antena 3 CNN Life Ilie Năstase și Ciprian Marica, suprinși în timp ce jucau table într-un restaurant din centrul Capitalei

Ilie Năstase și Ciprian Marica, suprinși în timp ce jucau table într-un restaurant din centrul Capitalei

Imagini inedite cu Ilie Năstase şi Ciprian Marica. Cei doi au fost surprinși în timp de jucau table, într-un restaurant din centrul Capitalei, scrie Pro Sport.

Ilie Năstase și Ciprian Marica, suprinși în timp ce jucau table într-un restaurant din centrul Capitalei
Sursa foto: ProSport
de Mia Lungu    |    14 Iul 2021   •   08:56

Cei doi se bucurau de atmosfera relaxată şi de un pahar de vin, mai scriu jurnaliştii.

Aceștia nu sunt doar buni prieteni, ci şi parteneri în afaceri. Ei deţin un complex sportiv în zona Aurel Vlaicu din Capitală.

Ilie Năstase cere să i se facă statuie şi i-a scris lui Nicuşor Dan. "Mi-a făcut Ciprian Marica, care îmi este naş, o statuie"

Ilie Năstase, cel mai mare jucător din istoria tenisului românesc, vrea să i se facă statuie în Bucureşti şi chiar i-a trimis un mesaj primarului Capitalei, Nicuşor Dan, în acest sens.

La 74 de ani, fostul mare jucător de tenis este nemulţumit că el nu are statuie în România, dar alţi străini au.

"România nu acordă niciun respect campionilor. Nadia Comăneci nu are statuie aici, dar o are în America. Avem o statuie, dar nu e a noastră, e a lui Charles de Gaulle. 

Eu încerc de nu ştiu câte luni să mă apropii de primarul Capitalei, să am şi eu. Mi-a făcut Ciprian Marica, care îmi este naş, o statuie.

Vreau şi eu să o pun acolo unde trece lumea, să o ţin şi să mă uit în fiecare zi la ea şi la trofeele mele. Nici nu mai intru în camera cu trofee, parcă mă răscoleşte, parcă intru la puşcărie.

Sunt un prizonier al acestor trofee. Şi vreau să le împărtăşesc cu toată lumea, dacă se poate. Dacă nu, pun un lacăt şi le închid", a declarat Ilie Năstase

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close