Antena 3 CNN Life Imagini de colecţie dezvăluite în memoria lui Victor Socaciu. Artistul, însoțit de Adrian Păunescu și Octavian Paler

Imagini de colecţie dezvăluite în memoria lui Victor Socaciu. Artistul, însoțit de Adrian Păunescu și Octavian Paler

Imagini de colecţie au fost dezvăluite după moartea lui Victor Socaciu, de către fiul regretatului Adrian Păunescu, Andrei Păunescu. Acesta a povestit, în direct, la Antena 3, care era cel mai mare regret al cantautorului.

Imagini de colecţie dezvăluite în memoria lui Victor Socaciu. Artistul, însoțit de Adrian Păunescu și Octavian Paler
Sursa foto: Facebook/ Andrei Paunescu
de Mia Lungu    |    02 Ian 2022   •   14:21

Imagini de colecţie cu Victor Socaciu, Octavian Paler şi Adrian Păunescu. Au fost dezvăluite de Andrei Păunescu în ziua în care celebrul cantautor a fost înmormântat.

"Era 1981, în ziua în care tata i l-a prezentat pe tânărul Victor Socaciu prietenului său, Octavian Paler. Era vremea în care naționalismul luminat încă nu era pus la zid, iar patriotismul nu era o rușine, ci o virtute, în poezie, în muzică, în eseu. Azi, ultimul dintre cei 3 s-a dus și el în pământ. Acolo unde stau îngropate și convingerile lor"

"Marele lui regret, în toți anii în care nu a fost pe scenă, când s-a ocupat de diplomație sau altele, era că nu mai avea contactul cu publicul. Din fericire, în ultima parte a vieții, a recăpătat această bucurie. A scos cântece noi", a dezvăluit Andrei Păunescu, la Antena 3.

"Și trebuie spus că, asta nu e o glumă, el în martie 2021 a organizat Festivalul său "Om Bun", ediția de 30 de ani, și atunci eu spuneam, când s-a îmbolnăvit, imediat după festival, că și-a riscat viața.

El chiar și-a pierdut viața pentru că a dorit neapărat să ducă o tradiție mai departe. Asta este semnificativ. Un artist care nu a ținut cont de slăbiciunile lui de sănătate, că avea vechi probleme, a mers mai departe și de atunci nu și-a mai revenit.", a mai povestit Andrei Păunescu.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close