Antena 3 Life Trei pui de barză căzuţi din cuib au fost salvaţi de pompieri, în Chereluş: "O misiune altfel, pentru că fiecare viață contează!"

Trei pui de barză căzuţi din cuib au fost salvaţi de pompieri, în Chereluş: "O misiune altfel, pentru că fiecare viață contează!"

de Mia Lungu    |    05 Iun 2021   •   14:50
Trei pui de barză căzuţi din cuib au fost salvaţi de pompieri, în Chereluş: "O misiune altfel, pentru că fiecare viață contează!"
Sursa foto: ISU Arad

Pompierii din Ineu au salvat trei pui de barză care căzuseră dintr-un cuib. Oamenii au folosit autoscara și au pus puii în cuibul construit de mama lor.

Incidentul s-a produs sâmbătă în localitatea arădeană Chereluș. Cei trei pui au fost puși înapoi în cuibul construit pe un stâlp de electricitate.

„O misiune altfel pentru că fiecare viață contează! Salvatorii Detașamentului de Pompieri Ineu au executat în această dimineață o misiune in localitatea Chereluș.

Trei pui de barză au căzut din cuibul construit pe un stâlp de electricitate fiind nevoie de intervenția echipajului de salvare si intervenție la înălțime pentru a fi aduși înapoi acasă.

Misiunea s-a încheiat cu succes”, au anunțat pompierii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close