Antena 3 CNN Life Imagini inedite cu un pui de bufniță, salvat de pompierii din Timiș

Imagini inedite cu un pui de bufniță, salvat de pompierii din Timiș

Un pui de bufniță a fost salvat, marți, de către un echipaj de pompierii din Timiș după ce acesta a căzut din cuib. Garda de Mediu a solicitat ajutorul unui echipaj de pompieri în localitatea Chișoda. La fața locului a ajuns o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

Imagini inedite cu un pui de bufniță, salvat de pompierii din Timiș
Sursa foto: Facebook/ ISU Timis
de Mia Lungu    |    08 Iun 2021   •   17:33

După ce starea puiului a fost verificată de către un medic veterinar, acesta a fost urcat înapoi în cuibul care se afla la streașina unei case, de către echipajul de pompieri.

„Adevărata valoare umană constă în valoarea pe care o acordăm unei vieți. În zecile de intervenții la care participăm zilnic, am învățat că nimic nu valorează mai mult decât o viață salvată.

Acest pui de bufniță a căzut astăzi din cuib. Dar, spre norocul lui, a fost observat de un om cu suflet mare care a anunțat Garda de Mediu din Timiș, care, la rândul lor, au solicitat sprijinul nostru pentru a pune puiul înapoi în cuib. 

După ce a fost evaluat de un medic veterinar, puiul de bufniță a fost returnat în cuibul său, iar acum se află în siguranță. Așa cum am mai spus-o de multe ori, pentru noi, fiecare viață contează!”, a transmis ISU Timiș.

„Astăzi, în jurul orei 08:33, am fost solicitaţi de către reprezentanţii Gărzii de Mediu Timiş să intervenim pentru a salva un pui de bufniţă căzut din cuib, în localitatea Chişoda.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj format din 3 pompieri cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş.

×
Subiecte în articol: pui de bufniță pompierii Timis
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close