Antena 3 CNN Life Se deschide prima grădiniţă din Bucureşti construită de la zero! Vor fi locuri de muncă pentru 81 de persoane

Se deschide prima grădiniţă din Bucureşti construită de la zero! Vor fi locuri de muncă pentru 81 de persoane

Prima grădiniţă construită de la zero în ultimii patru ani, din Capitală, îşi deschide porţile astăzi. ''Grădiniţa Albina'', din Sectorul 6 va primi în această toamnă 240 de copii şi va crea locuri de muncă pentru 81 de persoane.

Se deschide prima grădiniţă din Bucureşti construită de la zero! Vor fi locuri de muncă pentru 81 de persoane
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Aug 2020   •   16:40

Valoarea construcţiei se ridică la 12,4 milioane de lei iar unitatea de învăţământ are dotări ultra moderne atât pentru siguranţa copiilor, cât şi pentru liniştea părinţilor.

Gabriel Mutu, primarul Sectorul 6 spune că grădinţa dispune de dotări ultramoderne, suprafaţa construcţiei fiind foarte mare, de aproximativ 4.400 mp.

Suprafaţa totală a acestei investiţii este de aproximativ 4.400 mp şi dispunerea se face pe patru niveluri: subsol şi trei niveluri supraterane.

''În subsolul grădiniţei avem inclusiv un adăpost civil pentru situaţiile de urgenţă. Grădiniţa dispune de dotări ultramoderne''

Vreau să ştiţi că avem inclusiv un lift pentru transportul persoanelor, dar şi lift pentru transportul separat al hranei care se realizează aici, în interiorul grădiniţei pentru copii.

Nu dorim să interacţioneze hrana cu fluxul uman şi bineînţeles, prin această procedură se elimină orice posibilitate de infectare. Suprafaţa alocată sălilor de curs este cu cel puţin 30-3% mai mare decât în alte grădinţe'', a anunţat Gabriel Mutu.

De altfel, din această toamnă ''Grădiniţa Albina'' din Sectorul 6 va primi 240 de copii şi va crea locuri de muncă pentru 81 de persoane.

×
Subiecte în articol: gradinita sectorul 6 Gabriel Mutu
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close