Antena 3 CNN Life Iubita lui devenise obeză și toți râdeau de el că nu o părăsește, dar el i-a rămas alături până a murit! Când a găsit o scrisoare de la ea, a crezut că nu vede bine. Ce îi lăsase fata prin testament

Iubita lui devenise obeză și toți râdeau de el că nu o părăsește, dar el i-a rămas alături până a murit! Când a găsit o scrisoare de la ea, a crezut că nu vede bine. Ce îi lăsase fata prin testament

Iubita lui devenise obeză și toți râdeau de el că nu o părăsește, dar el i-a rămas alături până a murit! Când a găsit o scrisoare de la ea, a crezut că nu vede bine. Ce îi lăsase fata prin testament
Sursa foto: sursa foto: Kanal D/Pixabay.com
12 Sep 2017   •   10:05

Holly și John s-au iubit cu adevărat și au trecut peste toate greutățile, deși nimeni nu le dădea nicio șansă.

Numai moartea a fost capabilă să îi despartă. Tinerii s-au cunoscut în facultate și a fost dragoste la prima vedere, ajungând să formeze un cuplu foarte repede, potrivit kanald.ro.

Totuși, la vârsta de 25 de ani, Holly a primit o lovitură uriașă: a fost diagnosticată cu o boală a tiroidei care o făcea să se îngrașe din ce în ce mai mult.

În foarte scurt timp ea s-a îngrășat cu 50 de kilograme peste greutatea ei de până atunci, devenise brusc obeză și nu arăta foarte bine. Toți îi spuneau lui John să o părăsească, dar el nici nu voia să audă așa ceva, el a decis să fie alături de ea chiar și în cele mai oribile momente.

Holly își dădea seama că nu mai are nicio șansă și că în cele din urmă inima îi va ceda. Așa că, simțindu-și sfârșitul aproape, a organizat o cină specială pentru iubitul ei.

Cina a fost perfectă din toate punctele de vedere, cei doi și-au jurat iubire veșnică. Nefericirea a făcut însă ca în acea noapte Holly să moară în urma unui atac de cord.

John era distrus și credea că viața i s-a sfârșit și lui, dar mare i-a fost surpriza când a descoperit o scrisoare de adio a iubitei sale în care îi spunea cu mult drag cât de mult îl iubea, îi mulțumea pentru că a fost alături de ea până la sfârșit.

În plus îl mai anunța și că l-a trecut în testament, urmând să îi revină lui suma de 10.000 de dolari.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close