Antena 3 CNN Life Julia Roberts îi trimite soțului scrisori de dragoste chiar și după 20 de ani de căsătorie: "Îmi aduce fericire"

Julia Roberts îi trimite soțului scrisori de dragoste chiar și după 20 de ani de căsătorie: "Îmi aduce fericire"

Celebra actriță Julia Roberts a vorbit despre relația cu soțul ei, Danny Moder, și cei trei copii ai lor, gemenii Hazel și Phinnaeus (17 ani) și Henry, de 15 ani, într-un interviu emoționant.

Julia Roberts îi trimite soțului scrisori de dragoste chiar și după 20 de ani de căsătorie: "Îmi aduce fericire"
Sursa foto: Captura Youtube/ CBS Sunday Morning
de Mia Lungu    |    11 Ian 2023   •   19:19

Julia Roberts este căsătorită cu Moder de 20 de ani și par mai fericiți ca niciodată.

"Când nu lucrez, sunt o gospodină desăvârșită, mă ocup numai de casă. Nu e numai lapte și miere toată ziua, în fiecare zi, dar îmi aduce fericire", susține Roberts, într-un interviu acordat CBS Sunday Morning.

Actrița a ținut să precizeze că cei doi soți încă își mai scriu scrisori de dragoste atunci când sunt departe de casă, pentru a menține legătura în cel mai romantic mod cu putință. Vedeta hollywoodiană își amintește că prima scrisoare pe care el i-a scris-o ei avea șapte pagini, iar Julia o păstrează și-n ziua de azi cu sfințenie.

Câștigătoarea Oscarului e de părere că, deși are succes mare în carieră, viața de acasă îi aduce mult mai multă bucurie.

"Faptul că sunt actriță înseamnă că mi-am îndeplinit visul, dar nu este singurul vis pe care l-am avut vreodată. Viața pe care mi-am făcut-o cu soțul meu și cea pe care o avem cu copiii noștri e cel mai bun lucru de pe pământ – să vin acasă la ei la sfârșitul zilei!", a dezvăluit vedeta.

Cei doi soți s-au cunoscut pe platoul de filmare de la "The Mexican", unde Moder era asistent de cameră.

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close