Antena 3 CNN Life Kate Middleton și Prințul William au aniversat 10 ani de căsătorie

Kate Middleton și Prințul William au aniversat 10 ani de căsătorie

Prințul William și Kate Middleton (38 de ani) aniversează 10 ani de mariaj pe 29 aprilie 2021. Cuplul s-a căsătorit în anul 2011.

Kate Middleton și Prințul William au aniversat 10 ani de căsătorie
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Ionescu    |    29 Apr 2021   •   16:25

William și Kate s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011 într-o ceremonie de la Westminster Abbey care a fost urmărită de două miliarde de oameni din întreaga lume.

Cuplul s-a întâlnit pentru prima oară în timp ce studiau istoria artei la Universitatea St Andrew, unde prințul a remarcat-o pe Kate în timpul unui spectacol de modă caritabil în care era model.

Prințul William a cerut-o de soţie în 2010, în timp ce perechea era în vacanță în Kenya – folosind inelul mamei sale Diana. 

Nuntă regală a fost urmărită de milioane de oameni

Ducesa de Cambridge a uimit într-o rochie Alexander McQueen creată de Sarah Burton – în timp ce regina i-a împrumutat lui ​​Kate celebra Tiară specială Cartier Scroll.  Tot atunci regina le-a acordat titlurile de duce și ducesă de Cambridge.

Ducesa și-a întâmpinat primul copil, prințul George, în 2013, urmat de prințesa Charlotte doi ani mai târziu. Cel mai mic copil al lor, prințul Louis, s-a născut în 2018.

Prințul și prințesa au trăit fericiți, că de n-ar fi, nu s-ar povesti.

×
Subiecte în articol: kate middleton printul William aniversare
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close