Antena 3 Life Kate Middleton și Prințul William au aniversat 10 ani de căsătorie

Kate Middleton și Prințul William au aniversat 10 ani de căsătorie

de Alexandra Ionescu    |    29 Apr 2021   •   16:25

Prințul William și Kate Middleton (38 de ani) aniversează 10 ani de mariaj pe 29 aprilie 2021. Cuplul s-a căsătorit în anul 2011.

William și Kate s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011 într-o ceremonie de la Westminster Abbey care a fost urmărită de două miliarde de oameni din întreaga lume.

Cuplul s-a întâlnit pentru prima oară în timp ce studiau istoria artei la Universitatea St Andrew, unde prințul a remarcat-o pe Kate în timpul unui spectacol de modă caritabil în care era model.

Prințul William a cerut-o de soţie în 2010, în timp ce perechea era în vacanță în Kenya – folosind inelul mamei sale Diana. 

Nuntă regală a fost urmărită de milioane de oameni

Ducesa de Cambridge a uimit într-o rochie Alexander McQueen creată de Sarah Burton – în timp ce regina i-a împrumutat lui ​​Kate celebra Tiară specială Cartier Scroll.  Tot atunci regina le-a acordat titlurile de duce și ducesă de Cambridge.

Ducesa și-a întâmpinat primul copil, prințul George, în 2013, urmat de prințesa Charlotte doi ani mai târziu. Cel mai mic copil al lor, prințul Louis, s-a născut în 2018.

Prințul și prințesa au trăit fericiți, că de n-ar fi, nu s-ar povesti.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close