Antena 3 Life Leacul zilei cu Lidia Fecioru. Când e bine să ne tratăm cu "periuţa roşie"

Leacul zilei cu Lidia Fecioru. Când e bine să ne tratăm cu "periuţa roşie"

de Denisa Nedelcu    |    12 Iul 2020   •   06:00
Leacul zilei cu Lidia Fecioru. Când e bine să ne tratăm cu "periuţa roşie"
Sursa foto: Antena 3

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit sâmbătă, la rubrica Leacul zilei, despre beneficiile unui hormon natural, rodiola sau "periuţa roşie". Totuşi, tratamentul cu acest supliment nu se poate face fără sfatul medicului.

"Rodiola sau periuţa roşie este un hormon natural. O găsim în farmaciile naturiste, e sub formă de picături, ceai, balsam, sirop şi pastile.

Fără un consult la medic să nu se facă tratament cu el, că e un hormon dur, puternic şi natural", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Consult la medic, înainte de a lua rodiola

Lidia Fecioru spune că tratamentul cu rodiola este pun pentru ovare, chisturi ovariene, dereglări ale ciclului menstrual sau menstre abundente, dar şi pentru glanda tiroidă, uter, prostată, suprarenale.

Leacul zilei. Lidia Fecioru ne spune când e bine să ne tratăm cu "periuţa roşie"

"Dar e un hormon puternic, deci obligatoriu să mergem la medic înainte de a lua tratament. E bine să consultăm medicul, că nu se poate administra odată cu anticoncepţionale sau cu un alt fel de tratament medicamentos", mai susţine Lidia Fecioru.
 

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru rodiola leacul zilei
Parteneri
x close