Antena 3 CNN Life Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: "Ceapa cu miere reduce febra şi chiar vindecă arsuri"

Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: "Ceapa cu miere reduce febra şi chiar vindecă arsuri"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, în cadrul rubricii Leacul Zilei al emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, despre beneficiile pe care le poate avea ceapa cu miere, în această perioadă.

Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: "Ceapa cu miere reduce febra şi chiar vindecă arsuri"
de Alin Tarnovschi    |    21 Noi 2020   •   20:40

Am primit foarte multe telefoane după reţeta cu miere şi scorţişoară. O vizibilă îmbunătăţire a circulaţiei periferice, o chestie foarte interesantă, o persoană mi-a spus că nu mai aude ţiuituri în urechi, o altă persoană mi-a zis că i s-a reglat de tractul digestiv, hiperaciditatea i-a dispărut.

Lucrurile s-au întâmplat după ce au început să ia reţeta cu miere şi scorţişoară.

Avem la îndemână ceapa şi suntem în perioada în care vine şi gripa, avem şi coronavirusul, sunt şi viroze. Mai fac copiii câte un pic de temperatură, iar ca să reducem temperatura, tocăm ceapa mărunt, o stropim cu un pic de oţet, o punem în şosetuţă şi încălţăm copiii.

Scade temperatura foarte bine. Ceapă cu oţet, tocată mărunt. Sau pastă de ceapă trasă prin maşina de tocat, o amestecăm cu un pic de miere. Sau suc de ceapă, putem face la storcător. Sau chiar ceapa dată la blender, cu un pic de miere în ea, şi dată la copii cu linguriţa. În cantitate egală, miere şi ceapă.

Se dă la copii pentru tuse şi chiar şi pentru noi, de ce nu? Utilizăm ceapa în foarte multe moduri în această perioadă.

Pasta de ceapă cu un pic de miere vindecă inclusiv arsuri. M-am ars la un deget când am vrut să ridic o oală de pe foc. Am băgat degetul într-un borcănel cu miere imediat şi m-a durat aproximativ cinci minute. Însă, s-a vindecat instantaneu.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru Adevăruri ascunse
Parteneri
Cenunţătorul lui Coldea la DNA, dezvăluiri explozive despre şantaj
x close