Antena 3 CNN Life Licoarea-minune folosită de vedete pentru a slăbi: E un adevărat elixir și se prepară imediat

Licoarea-minune folosită de vedete pentru a slăbi: E un adevărat elixir și se prepară imediat

Există o ”licoare-minune” pe care foarte multe persoane mondene o consumă dimineața. Băutura este considerată cu adevărat minunată în ceea ce privește detoxifierea și slăbirea.

Licoarea-minune folosită de vedete pentru a slăbi: E un adevărat elixir și se prepară imediat
Sursa foto: Pixabay
de Maria Sabu    |    02 Aug 2020   •   08:30

Vorbim despre cidrul de oțet de mere, care este un adevărat remediu folosit încă din antichitate și contribuie chiar pentru soluționarea mai multor probleme cum ar fi mătreața, indigestia dar și faringele iriate. Nu este foarte bun la gust dar vedetele își dau cuvântul că benificiile merită orice sacrificiu.

Printre vedetele care folosesc această licoare se numără Hilary Duff, Scarlett Johansson sau Kim Kardashian.

Cum se prepară licoarea magică

Iată cum se prepară băutura: 1-2 linguri de oțet de mere într-un sfert de pahar apoi torni câtă apă vrei și îl consuma pe stomacul gol pentru a-și stimula metabolismul, a echilibra flora bacteriana din stomac și a ajuta la eliminarea poftelor nesănătoase pe parcursul zilei.

„Aceasta băutură te poate ajuta să slăbești pentru că reglează nivelul de zahar din sânge, ajutandu-te să mănânci mai puțin și mai sănătos. Nu vei mai fi la fel de tentata să apelezi la junk food și dulciuri”, explica Berman. Asta e însă valabil în cazul oricărui alt oțet, nu doar al celui de mere, subliniază expertul.

×
Subiecte în articol: vedete slabire otet
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close