Antena 3 CNN Life Licoarea miraculoasă care previne cancerul și diabetul și te face să slăbești. Află toate secretele

Licoarea miraculoasă care previne cancerul și diabetul și te face să slăbești. Află toate secretele

Puțin știu că un pliculeț care e ascuns în sertarele bucătăriei noastre este un remediu foarte eficient și chiar ieftin pentru fiecare român. Există o licoare miraculoasă și simplă care poate duce la prevenirea cancerului și diabetului, care este totodată o dietă excepțională care te ajută să slăbești.

Licoarea miraculoasă care previne cancerul și diabetul și te face să slăbești. Află toate secretele
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de Maria Sabu    |    19 Iul 2020   •   13:20

Rețetea este cât se poate de simplă și ai nevoie doar de patru ingrediente pe care sigur le ai în bucătărie și nu sunt deloc costisitoare. Băutura se face din amestecul ingredientelor și este de origine tibetană. Aceasta are și proprietăți antioxidante.

Cum să prepari licoarea magică

Trebuie să iei zeamă de la două lămâi suculente, o căpățână de usturoi, patru linguri de miere de albine, și o linguriță de bicarbonat de sodiu. Lămâile se storc într-un vas, iar usturoiul se curăță și se taie mărunt. Se amestecă cele două ingrediente cu mierea de albine și bicarbonatul de sodiu, apoi compoziția rezultată se pune într-un borcan de sticlă.

Tot amestecul se lasă la macerat timp de zece zile, apoi se poate consuma, câte trei lingurițe pe zi. Ca să ai un efect grantat trebuie să consumi acest amestec în fiecare zi, fără întreruperi.

Licoarea topește grăsimea de pe corp, iar amestecul dintre lămâie și bicarbonat de sodiu protejând organismul de numeroase boli și infecții. Ajută, de asemenea, la detoxifiere și este considerat a fi mult mai puternic decât tratamentul cu citostatice.

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close