Antena 3 CNN Life Obiceiurile care te dau de gol! Ce fel de om ești în funcție de cafeaua băută. Lidia Fecioru: ”Cea amară, băută de oamenii puternici”

Obiceiurile care te dau de gol! Ce fel de om ești în funcție de cafeaua băută. Lidia Fecioru: ”Cea amară, băută de oamenii puternici”

Lidia Fecioru a confirmat în emisiunea ''Adevăruri Ascunse'' că invitaţia de a cunoaşte un om la o cafea este cât se poate de adevărată. Mai exact, caracterul oamenilor este dat de modul în care aceştia îşi aleg cafeaua pe care o consumă.

Obiceiurile care te dau de gol! Ce fel de om ești în funcție de cafeaua băută. Lidia Fecioru: ”Cea amară, băută de oamenii puternici”
Sursa foto: Pixabay
de Iulia Gorgorin    |    20 Sep 2020   •   00:13

''Oamenii puternici beau cafeaua neagră, neîndulcită. Dacă bem cu lapte, de multe ori suntem capricioşi. Oamenii care beau cafe late sunt oameni care îşi pot schimba foarte des dispoziţia.

Ca să cunoşti pe cineva, spui, hai să bem o cafea. Este invitaţia directă în varianta de acum. Cafeaua amară este băută de oamenii puternici, care vor să fie lideri'', a spus Lidia Fecioru.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru cafea Adevăruri ascunse

ȘTIRI

Proiect: Închisoare pentru şoferii băuţi, drogaţi sau care nu deţin permis

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close