Antena 3 CNN Life Lidia Fecioru: ”Noi toate femeile avem faza aia de proastă. E ca un întrerupător și ne întrerupem inteligența”

Lidia Fecioru: ”Noi toate femeile avem faza aia de proastă. E ca un întrerupător și ne întrerupem inteligența”

Lidia Fecioru recunoaște că o femeie poate fi cucerită numai dacă vrea acest lucru. Nicio femeie nu va putea fi cucerită de un bărbat decât în momentul în care lasă garda jos.

Lidia Fecioru: ”Noi toate femeile avem faza aia de proastă. E ca un întrerupător și ne întrerupem inteligența”
de Georgiana Adam    |    14 Noi 2020   •   18:46

Bioenergoterapeutul a mai făcut și o declarație surpriză. Lidia spune că toate femeie fac ”pe proastele” atunci când își doresc să intre pe sub pielea cuiva. Mai exact ea a enumerat anumite situații pe care le putem vedea în filme: când femeile scapă pe jos anumite obiecte sau se împiedică în speranța că bărbatul pe care îl plac le vor vedea și le vor ajuta. 

”Noi toate femeile avem faza aia de proastă, indiferent cât de deștepte suntem. Avem un buton pe care îl accesăm când avem interes. E bine să faci pe proasta, pe naiva, pe neajutorata. Și atunci te împiedici, verși ceaiul, cafeaua pe domnul. Sunt niște trucuri pe care noi femeile le avem, important este să știm când să apăsăm acel buton. E ca un întrerupător și ne întrerupem inteligența pentru a atrage atenția. Și te uiți în gol și vezi prin acea persoană, îți dai seama că minte, dar uite cât se străduiește. Așa se întâmplă și în filme. Lucruri care se fac deliberat” a spus Lidia sâmbătă la ”Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

”Mă las cucerită dacă vreau să fiu cucerită. Dacă nu, nu. Dacă mi se atrage atenție, aș putea face o greșeală deliberat. Aleg să greșesc. E una dintre tehnicile psihologice” a mai adăugat Lidia.

Șase metode imbatabile de a cuceri orice persoană, cu Lidia Fecioru: "Viața trebuie trăită în clipe"

Sunt tehnici ale Serviciilor Secrete. Noi am avut cele mai tari femei în Serviciile Secrete. Să nu uităm de compasiune: cu ce aș putea să te ajut? Ai nevoie de ceva?

Practic, a sări în ajutor e un mod de a cuceri. E un plan bine pus la punct.

Să îi ceri o favoare unei persoane ca să vezi dacă are compasiune, dacă intră în jocul tău. Cere-i o favoare, indiferent de favoare.

Dacă vezi că nu are compasiune, nu are chestia asta, e cazul să îl lași în pace, să se ducă înainte. Orice sac își are peticul. Se spune că în lumea asta, orice pai are umbra lui. Și atunci își vor găsi perechile. De aia lume se învârte.

Se spune că dacă cineva te cunoaște dintr-o singură latură, nu te răsuci.

De obicei trebuie să facem oamenii să se laude pe ei înșiși pentru că în această laudă ar putea să existe un opritor. Trebuie să fii un foarte bun ascultător și să vezi până unde merge lauda de sine.

Deși, de multe ori, oamenii tind să facă acest lucru. Să vezi până unde merge forma de egoism, de vanitate.

Ca femeie, există o vârstă de la care nu prea mai ești de cucerit. Depinde de fiecare în parte, de ceea ce își dorește. După 35 de ani, începe să se simtă totuși. Suntem disperate până în 35 de ani să ne mărităm, să fim mame, să fim mirese, și facem tot felul de compromisuri.

După 35, parcă se așează lucrurile. Și totuși, este mai greu pentru ele să fie cucerite pentru că devin mult mai pretențioase. Și la femei, și la bărbați este valabil.

Viața trebuie trăită în clipe. Nu e pentru eternitate. Viața e făcută din clipe multe și frumoase.

În general, cel care a fost într-o relație, într-o căsătorie și acolo a dat rateu, în momentul în care a văzut că a scăpat de așa ceva, vrea libertate totală, nu îi mai interesează așa ceva.

Să nu uităm, oamenii, după orice relație eșuată, vin cu niște lecții, cu niște bagaje în viața lor, fiecare cu tabieturile lui, cu obiceiurile lui, și sunt mai greu de combinat, de cucerit.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Cum să previi insolația și alte urgențe medicale cauzate de căldură
x close