Antena 3 CNN Life Lidia Fecioru, ce indică pofta de dulce: "Nu înseamnă că avem glicemia scăzută, ci ne lipsește ceva din organism"

Lidia Fecioru, ce indică pofta de dulce: "Nu înseamnă că avem glicemia scăzută, ci ne lipsește ceva din organism"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, în emisiunea ”Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, ce indică anumite pofte din organismul nostru.

Lidia Fecioru, ce indică pofta de dulce: "Nu înseamnă că avem glicemia scăzută, ci ne lipsește ceva din organism"
de Georgiana Adam    |    05 Dec 2020   •   20:30

Lidia a oferit de această dată un ”leac al zilei” diferit. Și anume ea a explicat ce indică anumite lipsuri din organismul nostru. Noi ne cunoaștem cel mai bine motiv pentru care știm cu ce să asociem anumite stări sau pofte pe care le simțim din când in când.

”Oamenii trebuie să își asculte organismul, noi suntem cei mai buni doctori ai noștri. Ni se întâmplă uneori să simțim o poftă excesivă de ceva gras, să mâncăm ceva gras. Când se întâmplă asta înseamnă că ne lipsește calciul. Când avem poftă de dulce nu înseamnă că ne-a scăzut glicemia, ci avem lipsă de magneziu. Când vrem să mâncăm ceva sărat avem nevoie de minerale. Și când avem poftă de prăjeli, organismul nostru are nevoie de săruri” a explicat Lidia Fecioru la Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Grăsime - calciu

Dulce - magneziu

Sărat - minerale

Prăjituri - săruri

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close