Antena 3 CNN Life Lili Sandu a dezvăluit secretul unei siluete perfecte. Alimentul la care a renunțat de șapte ani

Lili Sandu a dezvăluit secretul unei siluete perfecte. Alimentul la care a renunțat de șapte ani

Lili Sandu a dezvăluit secretul unei siluete perfecte. Alimentul la care a renunțat de șapte ani
Sursa foto: Foto: Lili Sandu Official/ Facebook
14 Noi 2017   •   09:46

Lili Sandu arată și se simte fabulos, iar starea ei de bine vine de la regimul de viaţă pe care l-a adoptat de ceva vreme.

De şapte ani, frumoasa vedetă nu se mai atinge de carne şi rezultatele se văd cu ochiul liber.  

Lili Sandu a dezvălui pe blogul său că nu mai mănâncă produse care conţin proteine animale şi s-a axat doar pe vegetale.

Aceasta a explicat cum a ajuns să aibă această siluetă de invidiat.   

"M-am hotărât să urmez un regim strict vegan în urmă cu mai bine de şapte ani, din cauza unor probleme hormonale pe care le aveam atunci şi la îndrumarea unui medic homeopat. Această decizie a coincis şi cu stabilirea mea în Los Angeles, un loc ideal pentru a te dedica acestui regim alimentar, datorită disponibilităţii unei game variate de produse. A fi vegan este un mod de viaţă care necesită multă documentare şi determinare pentru a respecta cu stricteţe principiile veganismului şi pentru a te menţine sănătos. Eliminarea produselor de origine animală din alimentaţie trebuie înlocuită cu o dietă bogată în nutrienţi şi vitamine care asigură o funcţionare optimă a organismului. Proteinele şi grăsimile din carne, peşte, lactate, ouă se pot găsi în produse vegetale precum ciupercile, fasolea neagră, lintea, năutul, avocado, nuci, migdale, uleiul de cocos, dar şi în superalimente cum ar fi spirulina, moringa sau seminţe de chia", a dezvăluit vedeta.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close